Ondernemerschap tijdens de crisis

Cases · Columns

In een roes kom ik na drie uur vliegen aan op het vliegveld van Faro in Portugal. Het vliegtuig was halfvol en het is rustig op de luchthaven. Het was nog even de vraag of de vlucht van budgetmaatschappij Transavia wel zou gaan want er was een staking aangekondigd in heel West-Europa. Men is het geloof ik niet eens met de maatregelen die de overheden en de Europese Unie nemen tegen de voortdurende crisis die ons allemaal niet onberoerd laat. Maar eenmaal aangekomen op de luchthaven merk ik er niets van. De vlucht ging gewoon, de koffers rollen netjes van de band, alle balies op de luchthaven zijn open en een handje vol taxi’s staan te popelen om mij naar mijn bestemming te brengen.

Ik reis met mijn rugtas af naar Almancil waar ik in een restaurant opgewacht wordt door een goede vriendin en...

Thomas Blekman
Hi Ben, dank voor je blog. We moeten inderdaad anders leren kijken. Ik faciliteer anderen daarbij met Effectuation. Vanmiddag weer een sessie met Vos Logistics. Joshua Tourich schreef eerder voor dit platform een artikel over Effectuation. Zoek even op De manager van de toekomst is een ondernemer.
De Effectuation principes zijn wetenschappelijk gevonden in het gedrag en denken bij zeer ervaren en vooral effectieve ondernemers.
Doe er je voordeel mee.

Nogmaals, dank voor je blog!

Met vriendelijke groet,
Thomas Blekman

Meer over Ondernemerschap