De vakgebieden met hun respectievelijke redacteuren worden hieronder vermeld.

7331_1097656495271_1642388503_252174_298134_nProf. Dr W. Mastenbroek

Hoofdredacteur ManagementSite, Honorair vennoot Holland Consulting Group, em. hoogleraar ‘Organisatie-cultuur en Communicatie’ aan de Economische faculteit van de Vrije Universiteit te Amsterdam.

Hoofdredacteur

Bea Annot

Bea Annot-Mekelenkamp MCM – sinds 2004 enthousiast senior consultant, managementcoach en programmamanager. Oprichter en directeur van De Adviseursgroep. Daarvoor: partner bij Slot&Partners. Banen o.a. manager national accounts GIMD, projectleider BJZ.

Leiderschap

Arend ArdonDr A. Ardon

Arend is vennoot van Holland Consulting Group

Zakelijke Dienstverlening

Maikel BatelaanDrs M. Batelaan

Maikel Batelaan (1964, econoom) werkte bij Booz Allen Hamilton en bij Nolan, Norton & Co. In 1996 richtte hij, met Fred van Essen, Business Transformatie Groep (BTG) op. Maikel adviseerde onder meer ABN Amro, Delta Lloyd, KLM, Ahold, Shell, TUI, Essent, VNU Tijdschriften, Endemol en Randstad.

Strategie & Bestuur

Rob BertelsMr R. Bertels

Rob is vennoot van Holland Development Center, member of Holland Consulting Group en tevens initiatiefnemer van en inspirator bij Inspir@tie.

Persoonlijke Effectiviteit

Dirk-Jan de BruijnDirk-Jan de Bruijn

Bedrijfseconoom Dirk-Jan de Bruijn (1959) is sinds 2004 via de Algemene Bestuursdienst actief in verschillende management- en directiefuncties binnen de Rijksdienst.

Overheidsmanagement

lisa-van-de-bunt_lProf. Dr E. van de Bunt

Lisa is directeur van VDB Consulting.

Verandermanagement

Koen EisingKoen Eising

Koen Eising is werkzaam bij Alliander.

Innovatie

Prof. dr. Pieter K. Jagersma.GIFProf. Dr P.K. Jagersma

Pieter is ondernemer, auteur en directeur van het Center for International Business van Universiteit Nyenrode. Hij is tevens hoogleraar Strategie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en hoogleraar International Business aan Universiteit Nyenrode.

Globalisatie

Leo-KerklaanMr L. Kerklaan

Leo is directeur van de Franeker Management Academie en Associate Partner van Passionned Group. Hij adviseert over prestatieverbetering van organisaties. Leo is auteur van De Cockpit van de Organisatie

Performance Management

Prof. Dr. J. KosterProf. Dr J. Koster

John is vennoot van Holland Consulting Group. Tevens is hij werkzaam als docent Marketing aan Nyenrode.

Marketing

H. van der LooH. van der Loo

Als zelfstandig adviseur en publicist gespecialiseerd in visie- en strategieontwikkeling alsmede in cultuurverandering. Hij adviseerde recentelijk o.a. Achmea, Generali, Essent, LEGO, Postkantoren, Rabobank en Rijkswaterstaat. Auteur van ‘Plezier & Prestatie’ en ‘Kus de visie wakker’.

Organisatiecultuur

W F Mastenbroek Jr.

Werkte voorheen als: TV-producent bij EndeMol en RTL, Content-manager bij Jamby. Nu: Commercieel en technisch-manager ManagementSite.

Actueel

Alexander Ket.jpgAlexander Ket

LEAN STARTUP * INNOVATION * SCRUM * AGILE * SOFTWARE * APPS * IoT * DOMOTICA

ICT / Internet

FotoFlexer_Photo - Koen Perik 2013Koen Perik

Drs Koen L.M. Perik RC, partner SIS Finance gevestigd in Amsterdam. SIS Finance adviseert en ondersteunt organisaties op het terrein van management en finance.

Financieel Management

Jaap PetersJaap Peters

Drs J. Peters Jaap Peters (bedrijfskundige) is werkzaam bij DeLimes Organisatie Ontwikkeling gevestigd te Zwammerdam. Hij is voorzitter van de Stichting Chaosforum.com. Initiatiefnemer van het kwartaalmagazine Slow Management. En Jaap is auteur van een drietal boeken.

Verandermanagement

walther-ploos-van-amstel_lProf. Dr W. Ploos van Amstel

Walther is hoogleraar Logistiek aan de Koninklijke Militaire Academie. Hij is meer dan 15 jaar werkzaam als consultant op het gebied van Logistiek, Supply Chain Management en Internationale Distributie. Auteur van o.a. Van Logistiek naar Supply Chain Management.

Supply Chain en Inkoop

Drs. E. van de PolDrs E. van de Pol

Erwin is organisatieadviseur en verandermanager vanuit Rijnconsult. Hij werkt ruim 20 jaar als organisatieadviseur. Hij heeft enige honderden publicaties op zijn naam staan en een aantal professionele prijzen gewonnen, waaronder de Kunst en Zaken Adviseurs Award en de Management Essay Prijs

Persoonlijke Effectiviteit
<

Drs M. Sturm

Magdeleen is partner bij Lysias Consulting Group. Haar expertise ligt in het vinden van werkende organisatorische oplossingen voor nieuwe ontwikkelingen. Ze adviseert over effectieve samenwerking tussen overheidsorganisaties en maatschappelijke organisaties.

Overheidsmanagement

peter-vlaanderen_l.jpgPeter Vlaanderen

Peter is als management consultant en interim manager voornamelijk actief in de publieke- en zorgsector. Hij heeft zijn eigen bedrijf en richt zich op doorlichting, inrichting en verbeteringen met betrekking tot bedrijfsvoering en ICT

Overheidsmanagement

R van der SpekR van der Spek

Rob werkt sinds 20 jaar als adviseur voor Internationale en nationale bedrijven en overheidsinstanties. Hij is tevens kerndocent van de masterclass kennismanagement die DNV-CIBIT samen met de Baak organiseert en van de Master-opleiding Leren, Ontwikkelen en Veranderen.

Kennismanagement

Gyuri VergouwDrs G. Vergouw

Gyuri is eigenaar van Vergouw Consulting en is lid van de hoofdredactie van ManagementSite.

Kwaliteit & Klant

Coert VisserDrs C. Visser

Coert Visser is zelfstandig adviseur gevestigd te Driebergen, lid van de hoofdredactie van ManagementSite en medeoprichter van het Netwerk voor Oplossingsgericht Adviseren en Managen (NOAM).

Boekbesprekingen/recensies

L. Wijchers

Loek is vennoot van Holland Consulting Group.
Human Resources