De vakgebieden met hun respectievelijke redacteuren worden hieronder vermeld.

Prof. Dr W. Mastenbroek

Hoofdredacteur
Hoofdredacteur ManagementSite, Honorair vennoot Holland Consulting Group, em. hoogleraar ‘Organisatie-cultuur en Communicatie’ aan de Economische faculteit van de Vrije Universiteit te Amsterdam.

Gyuri Vergouw

Kwaliteit & Klant
Gyuri is eigenaar van Vergouw Consulting en is lid van de hoofdredactie van ManagementSite.

Dr A. Ardon

Zakelijke Dienstverlening
Arend is vennoot van Holland Consulting Group

Drs M. Batelaan

Strategie & Bestuur
Maikel Batelaan (1964, econoom) werkte bij Booz Allen Hamilton en bij Nolan, Norton & Co. In 1996 richtte hij, met Fred van Essen, Business Transformatie Groep (BTG) op. Maikel adviseerde onder meer ABN Amro, Delta Lloyd, KLM, Ahold, Shell, TUI, Essent, VNU Tijdschriften, Endemol en Randstad.

Mr R. Bertels

Persoonlijke Effectiviteit
Rob is vennoot van Holland Development Center, member of Holland Consulting Group en tevens initiatiefnemer van en inspirator bij Inspir@tie.

Dirk-Jan de Bruijn

Overheidsmanagement
Bedrijfseconoom Dirk-Jan de Bruijn (1959) is sinds 2004 via de Algemene Bestuursdienst actief in verschillende management- en directiefuncties binnen de Rijksdienst.

Prof. Dr E. van de Bunt

Verandermanagement
Lisa is directeur van VDB Consulting.

Dr. Tjip de Jong

Innovatie

Dr. Tjip de Jong is organisatieadviseur en onderzoeker. Hij bestudeert en adviseert mensen (in organisaties) die werk maken van verandering en innovatie.

Prof. Dr P.K. Jagersma

Globalisatie
Pieter is ondernemer, auteur en directeur van het Center for International Business van Universiteit Nyenrode. Hij is tevens hoogleraar Strategie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en hoogleraar International Business aan Universiteit Nyenrode.

Mr L. Kerklaan

Performance Management
Leo is directeur van de Franeker Management Academie en Associate Partner van Passionned Group. Hij adviseert over prestatieverbetering van organisaties. Leo is auteur van De Cockpit van de Organisatie

Prof. Dr J. Koster

Marketing
John is vennoot van Holland Consulting Group. Tevens is hij werkzaam als docent Marketing aan Nyenrode.

H. van der Loo

Organisatiecultuur
Als zelfstandig adviseur en publicist gespecialiseerd in visie- en strategieontwikkeling alsmede in cultuurverandering. Hij adviseerde recentelijk o.a. Achmea, Generali, Essent, LEGO, Postkantoren, Rabobank en Rijkswaterstaat. Auteur van ‘Plezier & Prestatie’ en ‘Kus de visie wakker’.

W F Mastenbroek Jr.

Actueel
Werkte voorheen als: TV-producent bij EndeMol en RTL, Content-manager bij Jamby. Nu: Commercieel en technisch-manager ManagementSite.
 

Alexander Ket

ICT / Internet
LEAN STARTUP * INNOVATION * SCRUM * AGILE * SOFTWARE * APPS * IoT * DOMOTICA

Cris Zomerdijk

Klantgerichtheid
Drs. Cris J. Zomerdijk is organisatieadviseur en vennoot bij Holland Consulting Group. Cris is gespecialiseerd in het versterken van klantgerichtheid, ondernemerschap en innovatie bij dienstverlenende organisaties.

Jaap Peters

Verandermanagement
Drs J. Peters Jaap Peters (bedrijfskundige) is werkzaam bij DeLimes Organisatie Ontwikkeling gevestigd te Zwammerdam. Hij is voorzitter van de Stichting Chaosforum.com. Initiatiefnemer van het kwartaalmagazine Slow Management. En Jaap is auteur van een drietal boeken.

Prof. Dr W. Ploos van Amstel

Supply Chain en Inkoop
Walther is hoogleraar Logistiek aan de Koninklijke Militaire Academie. Hij is meer dan 15 jaar werkzaam als consultant op het gebied van Logistiek, Supply Chain Management en Internationale Distributie. Auteur van o.a. Van Logistiek naar Supply Chain Management.

Drs E. van de Pol

Persoonlijke Effectiviteit
Erwin is organisatieadviseur en verandermanager vanuit Rijnconsult. Hij werkt ruim 20 jaar als organisatieadviseur. Hij heeft enige honderden publicaties op zijn naam staan en een aantal professionele prijzen gewonnen, waaronder de Kunst en Zaken Adviseurs Award en de Management Essay Prijs

Simon van der Veer

Gedragsverandering
Mede-oprichter en tegenwoordig verbonden als associate aan adviesbureau TWST.
In mijn advieswerk help ik opdrachtgevers met vraagstukken die bijna altijd gaan over het verbeteren van dienstverlening naar (interne) klanten en de onderlinge samenwerking. Gedragsverandering en prestatieverbetering lopen als rode lijnen daar doorheen

Peter Vlaanderen

Overheidsmanagement
Peter is als management consultant en interim manager voornamelijk actief in de publieke- en zorgsector. Hij heeft zijn eigen bedrijf en richt zich op doorlichting, inrichting en verbeteringen met betrekking tot bedrijfsvoering en ICT

L. Wijchers

Human Resources
Loek is vennoot van Holland Consulting Group.

Bea Annot

Leiderschap 
Bea Annot-Mekelenkamp MCM – sinds 2004 enthousiast senior consultant, managementcoach en programmamanager. Oprichter en directeur van De Adviseursgroep. Daarvoor: partner bij Slot&Partners. Banen o.a. manager national accounts GIMD, projectleider BJZ.

Lenette Schuijt

Coaching en persoonlijke effectiviteit
Lenette Schuijt (1959) is organisatiekundige en werkt ruim twintig jaar als organisatieadviseur, leiderschapstrainer en coach. Haar motto is Met Ziel en Zakelijkheid.Sinds 1991 is ze directeur van Crystal River Consultancy, bureau voor management training en coaching in Amersfoort.