Adverteren op het ManagementSite Netwerk

SAY goodbye to overwhelm and SAY hello to effective marketing with ManagementSite. Step away from pay by click through Adsence and LinkedIn. Go for a fixed-price with brochure-download guarantee and unlock the full potential for your knowledge-organization.

ManagementSite heeft 100.000 unieke bezoekers per maand. In onze doelgroep bevinden zich directeuren, (top)managers, consultants en professionals op hoog beslissingsniveau in elke branche. Er zijn 78.000 abonnees, die wekelijks twee maal een nieuwsbrief ontvangen.

De leden-database

Onze leden-database is gesegmenteerd op vakgebied, functie, branche, grootte van de organisatie. De verhouding man/vrouw is 71,5% man en 28,5% vrouw. De database wordt schoon gehouden door de email adressen van leden die 3x een nieuwsbrief hebben gebounced te verwijderden uit het bestand.

Week-pakket met 3 elementen:

Op ManagementSite verpakken we de advertenties in een weekpakket voor een optimaal resultaat. Een weekpakket bestaat uit:

  1. Een advertorial in de nieuwsbrief op dinsdag en donderdag naar 78.000 leden
  2. Een advertorial de gehele week op de site met gemiddeld 20.000 views.
  3. Een contentorial op de site.
    Met een column of actueel bericht profileer je uw (kennis)organisaties dmv de inhoud. Met het delen van relevante kennis creëer je kennisleiderschap binnen de juiste doelgroep. Zeer effectief voor uw SEO!

De combinatie levert een maximaal rendement op de marketing effort: exposure, branding, leads en SEO! Plaatsing van content gaat altijd samen met een vermelding in de nieuwsbrief in in combinatie met een advertorial. 

Tarief is €2000,-- per weekpakket.

Actie marketing
Actie marketing per mail naar 72. 000 opt-in emailadressen. Prijs: € 0.10 per mailadres (bij afname van het gehele bestand) Een geavanceerd mail-systeem geeft de mogelijkheid om de juiste mensen voor uw product te segmenteren. Prijs is exclusief opmaak van de mailing. Bij aanschaf van 10 advertorials ontvangt u 1 dedicated-mailing gratis.

Contact:

ManagementSite Commercieel manager:
Willem Mastenbroek Jr
Email: Willem Mastenbroek Jr.
Tel:    06 - 55362636