'Papa, mag ik bloggen?'

Cases · Columns

Ik hoorde dit verhaal en was verbaasd. Als gepokte en gemazelde marketeer van een groot advocaten en notarissenkantoor, vader van twee pubers, jonge 50-er, meen ik toch redelijk te weten wat er speelt. Nou niet dus. Dat nieuwe media zo laagdrempelig en spelenderwijs tot business kunnen leiden was voor mij een eye-opener. Voor u waarschijnlijk niet, toch? Het gaat niet om mijn eigen dochter overigens.

De dochter in kwestie vroeg op haar 11e levensjaar aan haar vader: ‘papa, mag ik gaan bloggen?’. De vader, ook een vrijdenkende marketeer, antwoordt natuurlijk bevestigend. Claimt een domeinnaam, introduceert haar bij wordpress en maakt wat afspraken. Onderwerp? Beautyspulletjes. Vader kijkt af en toe mee en ziet dat, in zijn ogen, flauwekul onderwerpen toch wel heel veel interactie, volgers e...

Hoi Roel,

We spreken over een jaar of twee gewoon weer een keer af, praat ik je bij over hoe groot haar imperium is. Voorlopig eerst maar eens even haar school afmaken :)

Gr Robin
Annelies
Hoe groot het kan worden? Kijk bij www.beautygloss.nl Ook een meisje dat het als hobby gestart is en nu er een full time baan aan heeft. Vorige week in DWDD.

gr. Annelies
R.W.M. Laumans
Ja, ik zag haar ook in DWDD. Groet, Roel

Meer over Ondernemerschap