Channels
 

Reageer

Na het plaatsen kunt u uw reactie nog 30 minuten aanpassen.

Reacties

Dag Rosalie,

Leuk om je artikel te lezen. Herkenbare voorbeelden en concrete succesfactoren. Dank hiervoor.

In mijn praktijk merk ik dat naast jouw succesfactoren ook feedback en voorbeeldgedrag cruciaal zijn. Misschien vallen die voor jou ook onder verbinding.

Succes met alles!

Hartelijke groet,
Ed Grubben

[…] in tijden van verandering? Dan loopt de middenmanager er (lees hierover het zeer zinnige De middenmanager als Key Succes Actor bij veranderingen) tegenaan […]

Beste Rosalie,

Binnen onze organisatie komen we elk jaar een dag samen met alle coördinatoren……de coördinatoren dag!
Dit jaar zijn we op zoek naar een spreker die ons een halve dag kan inspireren in het thema “de kracht van het middenmanagement”.
Als coördinator(een groep van 11 mensen) binnen het Volwassenonderwijs zit je enerzijds met een beleid dat verwachtingen koestert, anderzijds zijn er de collega’s docenten die een helder en duidelijk beleid in de opleiding wensen. Daarbij heeft elke coördinator ook nog eens zijn eigen krachten die hij wel/niet kan inzetten en is er ook een maatschappij die snel verandert en nieuwe/andere competenties verwacht. Niet altijd eenvoudig om hier tussen een evenwicht te vinden. Bent u iemand die ons hierin kan inspireren of kent u iemand die daar zelf heel veel know how in heeft ontwikkeld, dan wil ik graag contact leggen om te kijken of we deze voormiddag mogelijk kunnen maken.
Misschien al even mee geven dat deze voormiddag doorgaat op Donderdag 13 maart 2014.

Vriendelijke groeten

Christa Claeys
Zorgcoördinator
Coördinator Opleiding EDAS

CVO VSPW Gent
Edgard Tinelstraat 92
9040 Gent

T: 09 218 89 30
F: 09 229 32 55
E: [email protected]
W: http://www.vspw.be

Toon alle 4 reacties
x
x