Channels
 

Reageer

Na het plaatsen kunt u uw reactie nog 30 minuten aanpassen.

Reacties

Hoeveel van die mooie Business Modellen landen niet op de grote hoop ‘Leuk geprobeerd maar niet geslaagd’?

Zou het aantal geslaagde start-ups en duurzaam winstgevende ondernemingen omhoog kunnen?

Wij denken van wel en weten uit ervaring dat kan.

Hoe dan? Ik heb toch net een mooi en flexibel Business Model opgezet? Het is nu toch een kwestie van de taken verdelen en zorgen dat teamgenoten en medewerkers de juiste dingen doen?

Inderdaad, dat dacht 80% van de andere ondernemende geesten ook. Zij zijn diegene die telkens zijn gevallen en soms niet meer opgestaan…

Die andere 20% heeft de weg ontdekt en geleerd hoe je de kans van slagen voor een winstgevende onderneming maximaliseert. Die weg kun je vinden met het ‘Process Model Canvas’. Het denk- en doe- model waarmee je samen de vertaalslag maakt van ambities naar realisatie. Van richting naar inrichting.

Het Process Model Canvas verbindt Directie, Management Team, specialisten, leidinggevenden en medewerkers in hun ‘samenwerking’. Op een speelse wijze ontwerpen, ontdekken en oefenen zij in hun samenwerking met het bedrijfsproces, de input- en output- afspraken als onderlegger.

Process Model Canvas brengt een hoge funfaktor met zich mee en wordt gaandeweg serieus. Het maakt de ondernemende geest in mensen wakker om samen te werken, gericht op winst.

Winst is goed en is gezond zolang je er anderen geen schade of onrecht mee aandoet. Perecies dat kan uitstekend met ondernemen. Het is immers geen ‘zero-sum game’. Hoe kunnen meerwaarde creëren waar de klant direct of indirect graag voor betaalt.

Process Model Canvas is open sources kennis die wordt ontwikkeld door een groep ondernemers en adviseurs om het geluk van alle deelnemers cq. stakeholders in een onderneming te bevorderen.

Meer winst voor iedereen!
http://www.processmodelcanvas.net/why

[…] Ondernemingsplan en businessplanning: trends […]

[…] 1. We geven met ManagementSite veel aandacht aan trends. Voorbeelden: Leiderschap,  Ondernemingsplan en businessplanning,  Feedback: trends en handvatten, Missie, visie, kernwaarden, Samenwerking tussen organisaties en […]

x
x