Channels
 

Reageer

Na het plaatsen kunt u uw reactie nog 30 minuten aanpassen.

Reacties

Mooi artikel Gytha, dit is denk ik waar we voor staan; onze binnenwereld meer expliciet maken vanuit je eigen behoefte en dan samen onderzoeken waar ieders eigen verantwoordelijkheid ligt.

Dankje voor deze mooi uitgewerkte leidraad voor een kritische interne dialoog Gytha. En volledig mee eens Ineke dat het tijd is voor aandacht voor onze binnenwereld. Zonder daar je eigen verantwoordelijkheid voor/in te nemen, is géén zelfsturing binnen open organisatiesystemen mogelijk. En blijft de menselijke maat in organisaties achter de horizon liggen.

Weten hoe je feedback geeft, het ook kunnen, willen en durven blijkt in de praktijk nog niet vanzelfsprekend te leiden tot het uitspreken van feedback. Bijzonder hoe dit fenomeen zich dagelijks blijft aandienen. Schijnbaar zitten er toch vanuit de eigen binnenwereld aspecten als angst, onzekerheid, onvoldoende geloof in verandering in de weg. Dank voor het artikel Gytha!

Dank voor jullie mooie samenvattingen Rob, Dhian en Ineke. Aanspreken begint inderdaad bij jezelf en gaat over samen doen.

Toon alle 4 reacties
x
x