Channels
 

Reageer

Na het plaatsen kunt u uw reactie nog 30 minuten aanpassen.

Reacties

Leuke voorspelling. Ik moet het nog zien. Google en internet bieden misschien zelfstandigheid en het persoonlijke netwerk biedt ook toegang tot informatie. Alleen is de vraag steeds of het de juiste is en ook kwalitatief goed.

“….behalve de eigen inzet, ook geluk, toeval of samenwerking een rol. Zo niet bij de internetgames…”

Geen toeval in (internet)games???

Blijkbaar heb je dus nog nooit gespeeld, zonder de toevalsgenerator zouden de games niet spanned zijn en dus ook niet gespeeld worden….
en dan nog iets deze games zijn inprincipe eerlijk, ieder heeft de zelfde kans (zolang je je duimen en ogen goed gecoordineerd krijgt).
Dat is in het echt leven niet zo…. het leven is niet eerlijk (en mensen ook niet altijd) dat zal een stevige teleurstelling zijn voor deze generatie….

….en een cultuur van het ZELF…. Nee het wordt steeds meer een cultuur van het “IK”
en dus zijn managers (helaas) waarschijnlijk meer dan ooit nodig… om de energie de kanaliseren….

de klant stuurt aan??? ik geloof er niks van….
je gaat er dan van uit dat de klant weet wat ie wil…. ook dat valt nog al eens tegen

…maar ja het zijn nog maar 8 jaar dan weten we het zeker….

Ha Helmi,

ik zie dit ook helemaal voor me, wat je schrijft, sterker nog ik zie het nu al gebeuren. Net zoals vele voorspellingen hanteert onze generatie een causaal model en redeneren we naar de toekomst als ware het een optelsom van gebeurtenissen en ontwikkelingen. Als ik om me heen kijk, dan zie ik jonge mensen al op een systemische, integratieve wijze naar hun omgeving kijken en relateren dit aan zichzelf: ‘Ik en de wereld’. Zelfsturing is daar onlosmakelijk aan verbonden.

Groet, Pierre

x
x