Channels
 

Reageer

Na het plaatsen kunt u uw reactie nog 30 minuten aanpassen.

Reacties

Hallo iedereen,

Misschien kan het bedrijf waar ik voor werk iets voor jullie betekenen.De onderneming waar ik voor werk, Pro Business Communication Services SRL, is een Roemeens bedrijf, gevestigd in Boekarest. Het bedrijf heeft al meer dan 10 jaar ervaring in business process outsourcing en heeft voornamelijk klanten in West en-Noord Europa. Wij zijn gespecialiseerd in: Customer support (telefonisch, e-mail, chat) , finance en accounting (payroll), Human resource, Data entry en verrijking, Call center, Online content moderation (tekst, foto’s, video), Social media (Facebook, LinkedIn, Twitter), Online research .

Op dit moment hebben wij een redelijk groot team Nederlands sprekende mensen in dienst en dit komt natuurlijk ook door het feit dat het bedrijf al vele jaren projecten voor Nederlands/Belgische klanten heeft uitgevoerd naar volle tevredenheid.

Mocht er interesse zijn dan hoor ik het graag via de e-mail : [email protected] of telefonisch: 0031622949930. kijk ook op onze website: http://www.pbservices.ro

x
x