Offshoring en outsourcing redding voor BV Nederland

Cover stories

Nederlandse dienstenondernemingen proberen op het mondiale toneel via offshoring en outsourcing weg te komen uit de ëeconomische vallei des doodsí. De resultaten van een onderzoek onder 247 dienstenondernemingen.

Ook dienstenondernemingen omarmen sinds kort de nieuwe bedrijfsreligie genaamd mondiale offshoring en outsourcing. Onderzoek van het Nyenrode Institute for Competition (NIC) onder 247 dienstenondernemingen heeft dit duidelijk gemaakt. De opzienbarende resultaten van dit onderzoek zullen tijdens een internationaal congres op 2 december aanstaande op Nyenrode worden gepresenteerd. Het congres is in samenwerking met The Wall Street Journal georganiseerd.

In het onderzoek hebben we ons gericht op in Nederland opere...

Andreea
Hallo iedereen,

Misschien kan het bedrijf waar ik voor werk iets voor jullie betekenen.De onderneming waar ik voor werk, Pro Business Communication Services SRL, is een Roemeens bedrijf, gevestigd in Boekarest. Het bedrijf heeft al meer dan 10 jaar ervaring in business process outsourcing en heeft voornamelijk klanten in West en-Noord Europa. Wij zijn gespecialiseerd in: Customer support (telefonisch, e-mail, chat) , finance en accounting (payroll), Human resource, Data entry en verrijking, Call center, Online content moderation (tekst, foto's, video), Social media (Facebook, LinkedIn, Twitter), Online research .

Op dit moment hebben wij een redelijk groot team Nederlands sprekende mensen in dienst en dit komt natuurlijk ook door het feit dat het bedrijf al vele jaren projecten voor Nederlands/Belgische klanten heeft uitgevoerd naar volle tevredenheid.

Mocht er interesse zijn dan hoor ik het graag via de e-mail : contact@pbservices.ro of telefonisch: 0031622949930. kijk ook op onze website: www.pbservices.ro

Meer over Globalisering