Channels
 

Reageer

Na het plaatsen kunt u uw reactie nog 30 minuten aanpassen.

Reacties

Leuk onderwerp, goede titel.
Alleen vraag ik me af waarom ik me juist nu, bij het lezen, het verschil tussen zelfingenomen en zelfverzekerd herinner. Het betreft dan vooral de toon van de schrijver. Ik vond het overigens een mooie uitzending en verloor me in de flow, ik zag wel een andere van Gaal.

Krijg een beetje idee dat iemand hier zijn gelijk probeert te halen en zijn boek probeert te promoten.

Beste Ron, je hebt helemaal gelijk, ik haal hier mijn gelijk. Als iemand dat zou moeten kunnen waarderen, is het Louis van Gaal wel ! Ter herinnering, de gedachte dat je op strafschoppen kan trainen wordt (nog steeds en sinds 2000) door veel trainers belachelijk gemaakt. Dat maak ik ook al 20 jaar mee, dat is de andere kant van de medaille. De tijden veranderen echter, ook de voetbalsport kan absoluut niet meer om statistieken heen. NB het boek waarop ik mij beroep is al ongeveer 5 jaar niet meer verkrijgbaar. Je kunt het wellicht nog in de 2e hands vinden. Beste Trienette, zie het bovenstaande, wellicht roept Van Gaal zelfingenomenheid op? En ja, ik vecht tegen vooringenomenheden in het voetbal, ook bij Van Gaal. De essentie van het artikel gaat echter over verandering, weerstand en het feit dat men in sommige sporten soms wel erg navelstaarderig is.

En wie gewoon gelijk heeft, die mag haar/zijn gelijk ook wel gewoon gaan halen, vind ik persoonlijk.

Gyuri geeft ‘uitgebreid’ commentaar op het interview en de gemiste kansen.
Ik heb ‘de Strafschop’ gelezen. Ik ben het eens met zijn mening. Echter, om nu hierop weer uitgebreid terug te komen vind ik niet nodig. Ondertussen weet men wel dat je hierop kunt trainen. Kortom, overbodig commentaar.

Was het maar waar wat je zegt Max, was het maar waar. Nog steeds is het merendeel van de trainers van mening dat dit allemaal onzin is. En de kracht zit in de herhaling en ook denk ik in het feit dat hier een trainer sprak die erg is van het uitsluiten van toeval, maar dan toch juist op dit onderdeel het laat afweten. Hoe dat zit is onderwerp van nieuw onderzoek.

Toon alle 6 reacties
x

Inloggen op ManagementSite.nl

Wachtwoord vergeten?

Heeft u nog geen account?

Word gratis lid
x

Inloggen

of