Eerst acquisitie dan het verkoopgesprek, 7 tips!

Actueel

Bedenk steeds dat acquisitie een zeer belangrijk onderdeel van verkopen is. Geef het ook de aandacht die het verdient. Vindt u het niet leuk? Leer het leuk te vinden of zoek een ander beroep.

Vooral wachten met acquisitie, dan weet u zeker dat u niet scoort! Als u een verkoopactie wilt gaan uitvoeren, doe dat eerder gelijk deze week dan te lang te wachten. Maak gebruik van het 'momentum', de ideeën en energie die u op dat moment heeft. De meeste verkopers en ondernemers willen veel doen, maar 'komen er nooit toe'. Deze enthousiaste gedachten nemen al met al (zonder dat u er erg in heeft) toch aardig wat van uw tijd in beslag. Doe er wat mee of ga door met wat u aan het doen bent. Verlies geen tijd aan 'leuke ideetjes' die niets opleveren.

Het beste moment om te acquireren. Wacht niet met a...

Christian ter Maat
Het schaamrood op de kaken, de knikkende knieën, bestond ik maar niet, was het maar een droom, van een toneel af en rap, mag ik even opnieuw starten, gelukkig heb ik meer verstand van……. ; wie kent het niet zo’n gevoel na een sales of acquisitie blooper. Daar gaan we dan, doet u mee? Lees verder op; http://www.gekopklanten.nl/marketingcolumns/de-100-sales-bloopers-en-tips/

Meer over Acquisitie