Channels
 

Reageer

Na het plaatsen kunt u uw reactie nog 30 minuten aanpassen.

Reacties

Ik ben het met de strekking van deze blog eens. Bedrijven en organisaties die blijven hangen in het Taylordenken zullen door de markt, klanten, leveranciers, medewerkers en social media gedwongen worden om aan de slag te gaan met nieuw organiseren, unboss en, minder managen.

Als ze dat niet doen, dan komt er een moment dat ze geen medewerkers meer kunnen krijgen, klanten afhaken en de financiers dat ook doen.
Dan staan ze met lege handen.

Verder ben ik van mening dat deze ontwikkeling een onomkeerbare trend is en zeker geen hype.

Het aantal bedrijven en organisaties is sterk groeiende. Kijk maar eens naar de gemeente Holland Kroon en naar Buurtzorg.nl

Verander de wereld, begin bij Jezelf. De zzp-er die probeert om zijn opdrachtgevers te doen veranderen, die zzp-er vecht tegen de Bierkaai, voert een zinloze strijd en verliest altijd. Dit Ego-principe heeft nog nooit gewerkt. Wanneer snappen we dat nu toch eindelijk eens?

Wat WEL werkt is ZELF GAAN ONDERNEMEN. Lokaal-sociaal Samen leren Excelleren! Waar wachten we op?

VISIE nodig? Of ADVIES? WIJ-wereldburger-Initiatief PetersPassie (in StartUp-fase) werkt pro-Deo, want financieel (tot maximaal een modaal inkomen) met GEEF-geld gedragen vanuit ONZE gemeenschaps-/belastinggelden. Peter ‘strijd’ onvoorwaardelijk LIEFDEVOL met een open vizier VOOR een FAIRE Wereld, 300% goud-eerlijk, open en transparant, met medewerking (= feitelijk zonder Tegenwerking) van de wettelijke uitvoeringsorganisatie namens Staat der Nederlanden. En LAAT dat zo blijven, anders breekt wereld-wijd en tenminste Benelux-Breed de maatschappelijke Pleuris uit. Want Ons Leven, dat feitelijk bedoeld is als een SPEL, speelt zich NU af in een nauwelijks-tot-niet-meer-menswaardige Ego-ïstische DROOM waarvan het FEITELIJK ECHT niet-bestaande Ego collectief geacht wordt het FUNDAMENT te zijn. AUW! Anders gesteld: wij Ego’s, wij (sorry!) krankzinnige wereldburgers, hebben (onwetend van de One&Only Waarheid, dus absoluut onschuldig!!) een wereld-wijde maatschappij gecreëerd zonder enig Fundament! Foutje, bedankt!

Ego wil altijd iets DOEN. Maar Ons ver-Duivel-d slimme Ego moet juist alles LATEN. Het onvoorwaardelijk Liefdevol aan de Duivel opgedragen, dus door de Duivel uit te voeren taakje is zich verzetten tegen het goddelijke Leven in de paradijselijke Hemel op Aarde. Ons ver-Duivel-d slimme Ego leeft daarom in de WAAN alles ECHT beter te weten dan de One&Only. Zo ook Peter NU: Peter weet het beter!

Ego gelooft contiNU in gedachten die in strijd zijn met de Werkelijkheid. Zo creëert de One&Only ons schijnbaar-menselijke lijden. Even vrije-willig als volstrekt onnodig lijden!

Veel liever Leeft de One&Only, die WIJ IS, vanuit Ego’s individueel-collectieve Gouden Hart. Want juist BINNENIN EGO heeft de voor Ego onvindbare One&Only zich verstopt!

NU zie en voel je het OPEN GEHEIM. Leef vanaf NU contiNU WIE JIJ en WIJ WERKELIJK ZIJN. De Redders van ONZE wereld: materie bestaat slechts in de GEEST! LAAT de GEEST zichzelf veranderen. Luister naar de aanwijzigingen die jouw Mond vanzelfsprekend geeft. Ontdek dat de Geest alle materie moeiteloos-makkelijk terugbrengt in ONZE meest natuurlijke staat (E = mc2).

Steek iedereen die het nodig heeft, zelfs ongevraagd, onvoorwaardelijk een HELPENDE HAND toe. LATEN we van 2017 NU een Kwantum-sprong DOORBRAAK-jaar maken. Wacht niet op de politiek, want de ploitiek wacht op Ons. Wacht niet op anderen. Nu je WEET wiens Gouden Hart ook het jouwe IS, NU mag je doen wat er gedaan MOET worden. GO for US and DEAL with US. Let US NOW PLAY the game of Life on level 1 instead of level 0 (how much levels are there: maybe 100 or infinite-ly more?). NOW have 24/7 FUN. ENJOY US ALLDAYs!

Bedankt voor het lezen, als je tot hiertoe gekomen bent.

Gouden-Hartelijke groet en een fijne dag,
WIJ-wereldburger-Initiatief PetersPassie.

@ Koos,
Ik hoop dat je gelijk hebt, dat men wel om moet gaan. Uit de door mij geschetste tendensen blijkt nog niet dat dit echt aan het gebeuren is.
Je voorbeelden van organisaties waar het anders gaat, vallen helaas weer in de categorie voorbeelden die steeds weer opnieuw genoemd worden.
@Peter,
Ik heb geen idee waarom deze reactie bij mijn column staat. Iets zal je getriggerd hebben, maar snappen doe ik het niet. Overigens is, los van de inhoud, een tekst met heel veel hoofdletters en een mengelmoes van Engels en Nederlands weinig aansprekend om te lezen.

x
x