Channels
Leestijd: 1 minuten

Man humeurig om vriendinnetjespolitiek

3 Reacties

Blijkbaar zijn ze bij de NS actief bezig met hun diversiteitsmanagement, straks krijg je ook nog etnische minderheden in leidinggevende functies!! Wat voor reacties zullen we daarop krijgen.

In ieder geval gaat het erom, wat is functioneel en als vrouwen in leidinggevende functies functioneel zijn, is er geen recht om daarover te klagen. Het zal nog wel even duren voordat ook de grote commerciele organisaties doorgaan krijgen dat diversiteit functioneel is. Een verandering zit er aan te komen, verandering van identiteit gaat nu eenmaal niet zonder weerstand, de tijd zal het ons leren.

Hartelijke groet

aha,. bert, dus als een man een bep. gedrag vertoont is het fout, wanneer een vrouw exact hetzelfde gedrag vertoont is het opeens goed.
Interessante moraal vind ik dat. Heel interessant.

renzo: misschien was het gedrag van die man steeds al fout, alleen werd het van die man steeds geaccepteerd, door de andere mannen, maar nu hij er op aangesproken wordt moet het ineens verdedigd worden. en mag een vrouw vooral niet hetzelfde gedraag gaan vertonen. je moet de zaken niet gaan omkeren.

 

Reageer

Na het plaatsen kunt u uw reactie nog 30 minuten aanpassen.

x

Inloggen op ManagementSite.nl

Wachtwoord vergeten?

Heeft u nog geen account?

Word gratis lid
x

Inloggen

of