Gemoedsrust en eigendunk aan top van 'powerprikkers'

Cases · Columns

Powerprikkers worden ze liefkozend genoemd. Mensen die de corona-prikken zetten. Afgelopen week zijn ze door de media in het zonnetje gezet. Samen met degenen die de prik mochten ontvangen en aangaven daar dolblij mee te zijn. So far, so good.

Maar in het weekend las ik een interview met twee eindverantwoordelijken van de operatie 'Nederland prikt' waar je minder blij van wordt. Naar aanleiding van de vloedgolf van kritiek die naar aanleiding van het traag op gang komen van het vaccinprogramma over hen was uitgestort, lieten Nicolette Rigter en André Rouvoet (beide GGD) zich door een journalist van AD interviewen. Het leverde een onthutsend, maar ook stuitend interview op. Zeker als je weet dat er geen dag te verliezen is, omdat er nog steeds vele mensen aan het virus sterven. En ook als j...

Willem Mastenbroek
Pro-lid
In 2009 zagen we vaccineren als militaire operatie, we waren als eerste klaar'
https://nos.nl/l/2365560
Les geleerd, zou je zeggen,...copy / past!

En wel nu!
Hans van der Loo
Auteur
Dank je voor de tip Willem. Wat zou er afgelopen decennium zijn verander dat het nu zo'n puinzooi is. Zijn dat de bezuinigingen/afschuiven van taken naar gemeenten zijn, waardoor zorgverlening een compleet gefragmenteerd veld is geworden van allerlei koningen en koninkrijkjes? Ga er nog eens goed over nadenken!
Willem Mastenbroek
Pro-lid
Een duidelijk uitleg waarom het vaccineren zo mis gaat:

https://digitalekrant.volkskrant.nl/volkskrant/1168/article/1289184/8/1/render/?token=6b521290291681289c0e1dc559c63c04

Meer over Besturen en organiseren