Channels
 

Reageer

Na het plaatsen kunt u uw reactie nog 30 minuten aanpassen.

Reacties

Interessant stuk om te lezen. Het maakt ook weer duidelijk hoe mensen door te denken dat niet communiceren van de eigen gevoelens/belevingen veiliger maakt, terwijl het onveiliger maakt.

Dank Inge voor het natte, koude water – waarin allemaal haaien zwemmen – wat vóór te verwarmen: als je jouw richtlijnen volgt blijkt vaak dat die ander ook maar een gewoon mens is die behoefte heeft aan warmte, begrip en compassie. Ik zou wensen dat niet alleen de 50plussers, maar ook de 30plussers onder ons gaan beseffen dat we allemaal een rugzak(je) met ons meedragen. Ook al ziet dat er rond de dertig eruit als een – stuk lichtere – backpack. Iedereen heeft namelijk vlekjes en een gebruiksaanwijzing. Dat is niet meer dan menselijk. Dus heb vertrouwen en wees niet bang om een beetje nat te worden. Want zwemmen kunnen we heus wel.
Dhian Sioe Lie XS

Bedankt voor jullie reacties, zo is het maar net! Zou het niet mooi zijn als mensen in hun team zelf die handvatten vinden om écht met elkaar in gesprek te gaan? Ik hoop van harte dat het lukt met de kennis die ik erover te delen heb.

[…] dit in zijn werk gaat, daarover volgende keer met stap 2 en 3. Zie deel 2 en deel […]

Toon alle 4 reacties
x

Inloggen op ManagementSite.nl

Wachtwoord vergeten?

Heeft u nog geen account?

Word gratis lid
x

Inloggen

of