Channels
 

Reageer

Na het plaatsen kunt u uw reactie nog 30 minuten aanpassen.

Reacties

José,
ik wil je best geloven op het blauw of groen van je ogen, maar . . . een beetje achtergrond informatie over waar je beweringen als “vrouwen kunnen. . .” vandaan hebt zou het stuk meer body geven.

De links Elsevier en GoedGevoel leveren een zoekplaatje op, evenals even Googelen op je naam (weer Elsevier), maar geen onderzoek data. En da’s jammer, want ik denk dat je wel een belangrijk punt bij de kop pakt.

Mannen, maken grapjes over vrouwen in de trant van “Perzik is geen kleur” en “Cut the commercial, give me facts”. Oeps . . . nou doe ik het zelf óók!!!

Groet,
Jos Steynebrugh

Wellicht was de opzet van dit artikel om een steen in de vijver te gooien, maar ik zou veel meer nadruk willen leggen op het belang van diversiteit in teams. Het is bewezen dat teams die uit verschillende types en geslachten bestaan sterker performen (mits men uiteraard vanuit ieders kracht redeneerd en dat respecteert) dan teams met allemaal dezelfde ‘diersoorten’. Mijn advies: geen wij of zij (wie zijn beter: mannen of vrouwen, autochtonen of allochtonen), maar nadruk op gemeenschappelijk winnen en vanuit elkaars kracht redeneren!

Hallo José,

ik ben het eens met Jos! Ik was ook op zoek naar data of ander bewijs dat je dit getoetst getest en onderzocht hebt, ik vind het stuk namelijk interessant en wil ik graag gebruiken voor mijn thesis wat nu helaas niet mogelijk is omdat deze bron hierdoor niet van waarde is..

Jos je zal haar moeten vertrouwen op haar bruine ogen :-) http://www.elsevier.nl/web/Auteur.htm?dbid=79&typeofpage=71806

Mocht u dit nog lezen is het mogelijk om een bron te krijgen van het daadwerkelijke artikel(en) waarop deze informatie gebaseerd is?? Alvast bedankt!

x
x