Channels
 

Reageer

Na het plaatsen kunt u uw reactie nog 30 minuten aanpassen.

Reacties

Herkenbaar beeld. En wat ik in de werving zie is dat vacatures en functies grotendeels worden geschreven op een oude werkelijkheid alsof het een vaststaande context is. Terwijl we steeds meer nodig hebben dat medewerkers met hun team zélf hun werkzaamheden naar talenten en energie verdelen. Ontwerpen is een mooie gedachte, maar dan vooral over ‘wat is het beste wat we samen willen creëren en wie past welke rol op dit moment’. Een andere manier van tegen werk aankijken waar nog vele vragen waarderend onderzocht kunnen worden.

Groot gelijk.
De eisen zijn vaak absurd te noemen men wil alles hebben maar kijkt niet rond.
Soms zit het vlak voor je neus. Grootste issues zijn de managers die worden aangenomen en die na 2 jaar weg zijn voor een paar tientjes meer. Gehele afdeling met een groot probleem en daarna doet met hetzelfde weer? Was dit ook niet te voorzien in het CV?…..
Misschien moeten er mensen worden aangenomen op competenties en variaties welke men zoekt omwille van team en management relaties tussen de lagen. Hoeveel sollicitanten worden er niet uitgenodigd omdat men 1 klein iets niet heeft( wat in 1 dag te leren is)….

x
x