Channels
 

Reageer

Na het plaatsen kunt u uw reactie nog 30 minuten aanpassen.

Reacties

Het is al vaker gezegd en waar; doe waar je goed in bent en maakt dat vooral beter. Oftewel maak van die 8 een 10 en je onderscheidt jezelf. Richt je op hetgeen je leuk vindt. Daar kom je veel verder mee dan het ‘rommelen’ in een gebied waar je niet goed in bent, daar zijn andere voor die juist daar goed in zijn!

Helemaal eens Marinda, maar ik mis een aspect. Heb 3 kids en geen honden maar toch. Volgens mijn kinderen is bij ons thuis mijn liefste de Herder en ben ik de Bulmastiff. Tot zover geen probleem. Maar we hebben allebei verschillende werkgevers en leidinggevenden, ik een Poedel en zij een Golden Retriever. Ook dat zou geen probleem hoeve te zijn. Ware het niet dat zowel de Poedel als Golden Retriever een stijl van leidinggeven hebben waarin geen ruimte is om fouten te maken. De context van “een 6-jes cultuur” of van een 6 naar een 9 wordt dan een geheel andere. Een van nog meer frustraties? Nogmaals ik ben het geheel met je eens, maar ik merk zo vaak dat veranderingen gefrustreerd worden door degene die ze initiëren! Ik ben inmiddels zover dat wanneer ik gelukkig ben met een 5 dat genoeg is en voor mij geen 9 hoef te worden.

Eens. Je eist ook niet van Messi dat hij meeverdedigt. Hij is er voor de doelpunten

Helemaal mee eens – vooral inzetten op kwaliteiten en mensen in hun kracht laten werken. Tegelijk ben ik wel van mening dat ook bij sommige dingen waar iemand niet goed in is, afhankelijk van een functie of rol die iemand vervult binnen een organisatie, de ‘basis’ wel op orde moet zijn. Dit vooral wanneer het teveel negatieve effecten heeft op anderen als dat niet het geval is (en het dus geen oplossing biedt als dit aan anderen wordt overgelaten).

Toon alle 4 reacties
x

Inloggen op ManagementSite.nl

Wachtwoord vergeten?

Heeft u nog geen account?

Word gratis lid
x

Inloggen

of