Channels
 

Reageer

Na het plaatsen kunt u uw reactie nog 30 minuten aanpassen.

Reacties

Dag Sybren,
Boeiend. Zou je mij de referenties van het onderzoek kunnen geven. Ik ben wel nieuwsgierig. Dank je wel. Groeten, Marieke Wilke (MariekeWerkt en 0/24 Rod)

Eveneens van harte aanbevolen:

Adam Alter (2017). Superverslavend: Waarom smartphones, apps en social media zo verslavend zijn (en wat je eraan kunt doen). Amsterdam: Maven Publishing B.V.

Dag Marieke,

Fijn te horen dat het je aanspreekt. De gegevens komen uit het boek “Ontketen je brein”

Met vriendelijke groet,

Sybren

Dankjewel Guus voor je tip.

P.S.,

Voor alle marketeers die op deze site terechtkomen: Wat betreft het boek dat ik hierboven onder de aandacht bracht getiteld “Superverslavend”, het is dus niet de bedoeling dat jullie daar misbruik van gaan maken. Adam Alter beschrijft daarin narmelijk tot in detail hoe je een product verslavend kunt maken. Was misschien ook niet zo handig van hem om dat zo tot in alle details te beschrijven. De bedoeling is dus dat wij consumenten hiermee gewaarschuwd worden tegen verslavende producten en ons nooit meer laten verslaven. Het is dus nadrukkelijk niet de bedoeling dat jullie op grond van die verfijnde kennis nog meer verslavende producten in de markt gaan zetten.

Heftig! Het gebruik van mail op werk overdag, heeft hetzelfde resultaat.
Iedereen is de hele dag aan het reageren op mail. Ik ken collega’s die de notificatie niet uit durven/kunnen zetten. Zelfs in vergaderingen met de laptop voor de neus mailt men vrolijk door. Volgens mij ook killing!

Hoi Bianca,

En heb je wel eens gezien waar Tweede Kamer-leden feitelijk mee bezig zijn, op het moment dat ze eigenlijk hun eigen Tweede Kamer-debat aandachtig zouden moeten volgen? Kijk straks maar eens wat ze allemaal aan het doen zijn middenin het heftige debat over de eierenkwestie.

Toon alle 8 reacties
x

Inloggen op ManagementSite.nl

Wachtwoord vergeten?

Heeft u nog geen account?

Word gratis lid
x

Inloggen

of