Iedereen heeft tijd voor het ontwikkelen van innerlijke kracht

Columns

Onlangs kreeg ik van een manager waarmee ik werkte de volgende vraag: “Ik wil heel graag vanuit mijn innerlijke kracht gaan werken. Je hebt alles duidelijk uitgelegd en goede tips gegeven. Mijn probleem is echter dat ik gewoonweg niet weet hoe ik dit allemaal in mijn overvolle agenda moet gaan passen. Kan jij mij hiermee helpen?”

Het was niet de eerste keer dat ik het tijdsprobleem als bezwaar tegen het werken vanuit innerlijke kracht had gehoord. Zowel van mensen voor wie het helemaal nieuw was als voor degenen die hierin een verdieping wilden aanbrengen.

Het is ook heel begrijpelijk, want het leren werken vanuit je innerlijke kracht houdt in dat je een, voor sommigen ingrijpende, verandering in je gedrag gaat aanbrengen. In het begin gaat dit zeker niet automatisch, want het is geen onde...

Geo van Dam
Lid sinds 2019
Goed artikel, maar waarom niet beginnen met 1 tip ?
Goede vraag, Geo.
Het is belangrijk mensen zelf een keuze te geven, zodat ze kunnen beginnen met een tip die ze het meeste aanspreekt. Dit zal voor hen dan het makkelijkste in te passen zijn in hun leefpatroon, waardoor de verandering het snelste wordt doorgevoerd. Dat is uiteraard voor iedereen anders. Daarnaast geeft het mensen die al vanuit hun innerlijke kracht werken, de mogelijkheid om met één van de tips verdieping te vinden.

Meer over Emotie management