Opleiding: SVH Horecaportier
Voor iedereen die horecaportier wil worden en voor iedereen die aangesteld is voor de beveiliging van personen en goederen binnen een horeca onderneming.
Als Horecaportier ben je de gastheer/gastvrouw van het bedrijf. Volgens de Wet Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus moet je als portier in het bezit zijn van het diploma SVH Horecaportier. De Horecaportier is aangesteld ter beveiliging van personen en goederen, dat is een baan met veel verantwoordelijkheid. De cursus SVH Horecaportier van Picabia Opleidingen leidt u op voor het officiële SVH-diploma.
Voor iedereen die horecaportier wil worden en voor iedereen die aangesteld is voor de beveiliging van personen en goederen binnen een horeca onderneming.
Hier vind je de cursusonderwerpen* Functie en taken Horecaportier
* Sociaal-hygiënisch beleid en Arbo omstandigheden
* Doelgroepen en deurbeleid
* Communicatieproces en gespreksmodellen
* Omgaan met gedrag en agressie
* Herkennen en voorkomen van geweld
* Toegangscontrole, visitatie en de Wet
* Wapens en Munitie
* Alcohol en Drugs
* Rapportage
* Rechts- en wetkennis
De cursus SVH Horecaportier is verdeeld over twee dagen en op de tweede dag is aansluitend het examen op de cursuslocatie.De eerste cursusdag wordt de theorie behandeld en de praktijk geoefend. De cursusdagen duren van 9.00 uur tot ongeveer 15.00 uur. De tweede cursusdag wordt er eerst weer geoefend en daarna start het examen om 12.00 uur op de cursuslocatie.
