Reageer

Na het plaatsen kunt u uw reactie nog 30 minuten aanpassen.

Reacties

Interessant en leerzaam artikel. Ben net bezig met een training aan het opzetten binnen de marine waar het onderwerp gedrag en vertrouwen naar voren komt. Dus dank voor deze input.

Dank je Harry, mocht je meer input nodig hebben dan weet je mij te vinden.

Leiderschap nieuwe stijl is binnen mijn organisatie een zeer hot item.
Zelf ben ik bezig met het opstellen van competenties en vaardigheden die de huidige leidinggevenden moeten gaan ontwikkelen.
Met de input uit jouw artikel kan ik wat. Zelf heb ik ook input uit het boek dienend leiderschap van Greenleaf gehaald.

Mooi dat je ook in de context van ontwikkeling gebruik maakt van deze column Tony. Weet niet welke organisatie het betreft, maar de aandacht voor competenties en vaardigheden spreekt mij aan. Leiderschap begint in mijn visie bij de leider zelf, bij gezonde zelfreflectie en de bereidheid veel over jezelf te leren.

Het mooie van dit artikel is dat het niet alleen gaat over leiderschap op de werkvloer maar ook in onze relaties in het dagelijks leven. Ik ben erg naar mijzelf op zoek na een leven lang te hebben rond gezeuld met veel bagage. Ik zit nu in de stretchzone na alle zones te hebben meegemaakt in al hun facetten. Dank u, ik leer hier veel van, het is precies zo verteld zoals dat ik altijd dicht bij mijn ware gevoel ben blijven staan en dat maakt dat ik een survivel ben. Nu nog leren hoe ik het op andere kan ovrrbrengen wie ik ben en wat ik verwacht van

Sorry, mijn bericht was nog niet klaar.
Ter aanvulling nu nog zorgen dat ik anderen die zich in dezelfde positie bevinden als ik deed, kan leren om uit hun comfortzone te komen en het waarom! Dat is een waardevol doel voor mij om zelf geluk te vinden

Succes!

Toon alle 6 reacties
x
x