Channels
 

Reageer

Na het plaatsen kunt u uw reactie nog 30 minuten aanpassen.

Reacties

Carolijn,
dat is precies waarom ik zo’n afgrijselijke hekel heb aan voetbal als vervoermiddel van doelzoekende massa emotie. Er is slechts een haardun lijntje tussen “Olé-he, o-o-léé” en “aan het kruis met hem”. Lees eeuwen oude Indiaase opvattingen over energieniveau’s Tamas, Rajas, Sattva en je weet hoe de wind kan waaien. Merk op dat dat Tamas (laagste energie niveau) wel erg veel lijkt op “temmes” (mokums voor maf of gek).

Het valt me wel op dat na een jazz concert, tennis tournooi of vredes demonstratie geen vechtpartijen uitbreken zoals strijk en zet na voetbal.

Groet,
Jos Steynebrugh
Marketing en Innovatie Consulent

Wij zijn allemaal nog zo graag jonger dan 16 jaar : vanuit die referentie werken media (in Vlaanderen de televisie, zou het in Nederland anders zijn?), marketing (de wereld als een zorgeloos feest), politiek (wij als behoeder van jij), religie (ritueel) en nationalisme (dat is van ons, ook al lopen onze belangen helemaal uit elkaar en botsen ze).
Om toch positief af te sluiten : zolang we daar niet doorheen kijken als individu in plaats van als kuddedier, is er nog plaats voor groei en echt plezier.

x
x