Vandaag in de Telesport

Vandaag op de voorpagina van de Telesport een analyse van ondergetekende m.b.t. de spelers die de strafschoppen moeten nemen. Veel plezier met de wedstrijd vandaag!
Zie voor het artikel:Bijgaand de link naar het artikel:
http://www.telegraaf.nl/telesport/wk2010/7092363/__Professor_berekent_penaltykillers__.html

Kom met uw praktijkervaringen op het terrein van managen en organiseren

Deel uw kennis, schrijf 3 columns of artikelen en ontvang een gratis pro-abonnement (twv €200)

Word een pro!

SCHRIJF MEE >>

Bert Overbeek
Pro-lid
Ha Gyuri,
 
Ik zag je in Telesport. Leuk. Wat een dag is dit geworden. Ik heb op www.jongebazen.nl de buitenlandse kranten over Nederland aan het woord gelaten.
 
Groet,
 
Bert Overbeek
Wim de Groot
<p>Belangrijke vraag aan Professor Penalty: de twee gemiste penalty's van de Ghanese voetballers, werden deze niet op merkwaardige wijze genomen? Zo sloom in de handen van de keeper die al klaar stond om zich over de rustig rollende balletjes te ontfermen. Met andere woorden: is het mogelijk dat na afloop van de wedstrijd enveloppen met een paar miljoen dollar in de laatjes van hun hotelnachtkastje zijn gedeponeerd? Graag uw reactie!

Lekker slim van me. Ik heb al een kaartje voor The National op de avond van de halve finale. Hopelijk verplaatst Paradiso het concert tot na de wedstrijd.

Groetjes, Wim</p>
Gyuri George Vergouw
Auteur
<p>Ha Wim, nee ik denk dat er gewoon sprake is van spelers die niet voorbereid zijn op het feit dat ze een penalty moeten nemen. Plots moeten ze een strafschop nemen, terwijl ze er door de coach duidelijk niet op zijn voorbereid. Eigenlijk weet je bij voorbaat dat als op het penalty's aankomt, Uruguay Ghana gaat verslaan. Zoals je dat ook weet als het tussen Duitsland en Spanje gaat! Dat ze slecht inschieten, dat zal toch ook herinneringen aan Nederlandse missers uit het verleden moeten wakker maken. Ook daar zaten waanzinnig slecht geschoten penalty's tussen. Die enveloppen worden overigens wel gebruikt, maar meer op bestuurlijk niveau, lees hiervoor het boek over de Voetbalmaffia! hgr., Gyuri</p>