Costa Rica-Griekenland strafschoppen: de essentie!

Costa Rica wint tegen Griekenland na het nemen van strafschoppen....en die waren dor beide partijen absoluut geoefend...hoe ik dat weet, omdat de Costa Ricanen de essentie van de strafschop onder de knie hadden.....en die essentie heet: tijd!

Let op de wijze waarop de Costa Ricanen de strafschop nemen...ze nemen allemaal de tijd, even een momentje rust om de strafschop te nemen....wetenschap heeft bewezen dat even de tijd nemen voordat je de strafschop neemt erg helpt bij de succesquote...en de Latijns Amerikanen wisten precies wat ze deden....geen toeval dus, maar gebruik maken van wetenschap, het toepassen en oefenen! Alle strafschoppen waren bovengemiddeld, behalve die van Gekas en van de Costa Ricaan Campbell (slecht van keeper!).

 

Hoe dan ook, wel verdiend voor de Midden Amerikanen, die tegenn Oranje wel uit ander vaatje moeten tappen, alleen niet voor wat betreft strafschoppen.

De Strafschop, zoektocht naar de ultieme penalty
De Strafschop, zoektocht naar de ultieme penalty

Wil je alles weten over het nemen van strafschoppen? Lees dan mijn boek: De Strafschop, te bestellen via Managementboek.nl.

Ook verkrijgbaar, Bondscoach, coaching handboek voor 16 miljoen Nederlanders.

 

Kom met uw praktijkervaringen op het terrein van managen en organiseren

Deel uw kennis, schrijf 3 columns of artikelen en ontvang een gratis pro-abonnement (twv €200)

Word een pro!

SCHRIJF MEE >>