Operationeel managers, opgelet!

Veranderingen invoeren in de dagelijkse werkpraktijk: manager, teamleider, hoe doe je dat? Dat is de kernvraag van mijn boek 'Heerlijk, de werkvloer op!' Nog een keer aandacht voor het boek, omdat we in het verband met de feestelijke herdruk een korting geven van 2,50, maar alleen voor leden van de Linked in-groep van JongeBazen. Ook op trainingen operationeel leiding geven krijgen de leden korting. Lees het artikel hieronder.Vandaag, twee maanden na verschijnen, komt de herdruk uit van het boek. Toen ik het schreef, had ik het gevoel al dat er wel eens behoefte zou kunnen zijn aan een boek dat teamleiders en de managementlagen daarboven zou aanspreken.

Er zijn (in alle bescheidenheid) nogal wat complimenten over de bruikbaarheid van het werk. Het gaat er vanuit dat veranderingen moeilijk door te voeren zijn (dit blijkt telkens weer bij reorganisaties), maar  dat het zeker kan, mits men voldoende aandacht heeft voor de medewerker en zijn normen. Ook informatieverstrekking is van groot belang. Transparant zijn. En dan echt. Want mensen prikken er door heen als je het zegt en niet bent.

Kracht van het boek is volgens mij, de schrijver, dat het in kaart brengt welke 'hardnekkige werkvloernormen' een verandering kunnen dwarsbomen. Lezers geven aan dat het hier om 'eye openers' gaat. Een mooie, eerlijke en standvastige stijl vanuit het management kan geweldig veel helderheid en dus orde brengen.  

In april, mei en juni geef ik een aantal trainingen over het boek. Voor teamleiders en managers. U kunt ze natuurlijk ook zelf bestellen. Voor uw management, voor u en uw collega's en eventueel voor een dagdeel coaching.

Apart hiervan staat dat u lid kunt worden van onze JongeBazen-groep op Linked in. Dit schept geen verplichting, maar geeft u wel de gelegenheid om deel te nemen aan discussies die niet op deze blog verschijnen. U krijgt dan bovendien 10% korting op de trainingen in het voorjaar. Lid worden is gemakkelijk. Het wijst zich vanzelf op Linked in.

'Heerlijk, de werkvloer op!' is te bestellen door 14,50 over te maken op rekeningnummer 498136906, ABN Amro, Pitcher Support, Zwolle en vervolgens een mail te sturen naar pitcher.support@hetnet.nl met de mededeling dat u dat gedaan heeft. U heeft het boek dan binnen een week. Linked in-leden van de JongeBazen-groep ontvangen een korting van 2,50.  

Kom met uw praktijkervaringen op het terrein van managen en organiseren

Deel uw kennis, schrijf 3 columns of artikelen en ontvang een gratis pro-abonnement (twv €200)

Word een pro!

SCHRIJF MEE >>