HRM innoveert; vizier op sociale duurzaamheid

Duurzaamheid lijkt een nieuw toverwoord. Je kunt geen zaterdagbijlage van een krant opslaan of er zijn weer nieuwe initiatieven genomen. Op 17 september dit jaar organiseren de besturen van NVP Noord en Overijssel een congres over hrm en sociale duurzaamheid. De hoogste tijd om één van de initiatiefnemers Hans Zierikzee aan de tand te voelen.

Hans in een tijd dat congressen aan de lopende band worden afgezegd vanwege de financiële risico's organiseren jullie een congres over hrm en duurzaamheid. Hoezo? 

Wij vinden het uiterst belangrijk om aandacht aan dit thema in hrm-land te besteden, omdat we merken dat iedereen wel spreekt over de broodnodige vernieuwingen op hr-gebied, maar er gebeurt in praktijk te weinig. Vanuit bevlogenheid hebben wij vorig jaar oktober voor het eerst de koppen bij elkaar gestoken om een congres op te zetten dat hr-specialisten en -generalisten inspireert. Dat kunnen we doen voor een aardige prijs!

Als je geïnspireerd wilt worden, kun je ook een boek lezen of een vakblad pakken!

Kom nou toch! Juist door prikkelende stellingen van hr-koplopers in Nederland en door uitwisseling met elkaar komen we op innovatieve ideeën waardoor oplossingen gegenereerd worden voor problemen waar de huidige en toekomstige generaties mee worstelen. Wij hebben de verantwoordelijkheid opgepakt en bieden een podium waardoor kennis over sociale duurzaamheid rond personeelskwesties verspreid wordt.

Oké, oké ... en waar vinden belangstellenden informatie?

Op www.nvp-plaza.nl en het congres heeft een eigen site waarop het programma staat en informatie over alle sprekers te vinden is. In de ochtend vinden discussies plaats en in de middag kan iedere deelnemer twee workshops naar keuze bezoeken. En ... ik kan niet nalaten te benadrukken dat we een fantastisch pallet aan sprekers hebben weten te strikken.

Nog meer informatie op:  www.nvpcongresnoordoost.nl

Kom met uw praktijkervaringen op het terrein van managen en organiseren

Deel uw kennis, schrijf 3 columns of artikelen en ontvang een gratis pro-abonnement (twv €200)

Word een pro!

SCHRIJF MEE >>