Reden tot feest? Zeker!

Het is feest vandaag (1 februari). Precies 20 jaar geleden, op 1 februari 2004 richtte ik mijn bureau 'Pitcher Support' op. Het eerste jaar nog vooral als communicatiebureau, maar daarna kon ik al snel mijn geliefde trainings- en coachingsvak oppakken. De lijst van klanten is te groot om ze allemaal te noemen en te bedanken. (Onderaan iets over de aanbiedingen) Ik heb zoveel organisaties en mensen uit mijn netwerk te bedanken voor de schitterende mogelijkheden die ze me geboden hebben om mijn werk in hun organisaties te mogen doen. Het waren er in het totaal liefst 127. Heel wat grote Nederlandse organisaties en een aantal Duitse, Franse en Belgische zaten erbij. En natuurlijk de managementtrainingen die ik al heel lang doe voor Boertuin Vergouwen Overduin. Het zijn er teveel om op te noemen: productiebedrijven, telecom-organisaties, banken, verzekeringsmaatschappijen, verenigingen en stichtingen (LTO en MEE), openbaar vervoerbedrijven, politie, Justitie, overheden, onderwijsorganisaties, zorgorganisaties, en ga zo maar door.

Hoewel ik trainer, coach, teamcoach en ook nog even mediator was, werd ik door organisaties gevraagd om er van alles naast te doen. Onderhandelen namens de Hema met vakbond en OR, interim-directeur van drie basisscholen, manager van academies en door mijn boeken interviews met zo ongeveer alle dagbladen en een aantal malen bij BNR en NPO. Heerlijk, al die mogelijkheden. En ik mag natuurlijk Managementsite niet vergeten, die me in staat stelde nu al 18 jaar een partnerlink te redigeren van ze (jongebazen.nl). Mijn carrière is nog lang niet afgelopen (nooit denk ik, ik zal sterven in het harnas)maar ik geniet er enorm van en ben al die organisaties echt heel erg dankbaar voor de samenwerking en dat wat ik mocht leren, terwijl ik hen iets leerde. Het feit dat ik alle lagen van organisaties mocht trainen en nog train (je mag nooit je hand omdraaien voor welke klus dan ook; trainen blijft trainen) is een rijkdom die ik zeer sterk als een geschenk heb beleefd van al mijn klanten. 20 jaar lijkt een lange tijd, maar de jaren vlogen om en ook nu nog vliegt de tijd om. Ik ben lekker meegegroeid omdat de jeugd (tot 35) me sterk aanspreekt met hun vragen en uitdagingen. Ik ga er binnenkort nog iets aan doen, denk ik; iets voor en met klanten, een combi van informeel en leerzaam. Ik denk er nog over. Mocht je suggesties hebben, je bent hieronder in de reacties van harte welkom.

Bert Overbeek (mail: zijn naam 'at' icloud.com)  biedt vanaf tot augustus 30% korting op training- en coachingstrajecten. Dit in verband met het 20-jarig bestaan van zijn organisatie. Een andere aanbieding in verband met zijn jubileum is de mogelijkheid twee coachingsessies van anderhalf uur a 497,50 euro (normaal 750 euro). 

Kom met uw praktijkervaringen op het terrein van managen en organiseren

Deel uw kennis, schrijf 3 columns of artikelen en ontvang een gratis pro-abonnement (twv €200)

Word een pro!

SCHRIJF MEE >>