Channels

Diensten in Nederland zijn zeer ondoorzichtig en hier gaat beoordeelzelf.nl een einde aan maken. Door een “user generated content” webpagina kan iedereen zijn of haar mening kwijt en kan er een oordeel worden gegeven in de vorm van een rating. Ziekenhuizen, garages, makelaars of aannemers mensen weten eigenlijk niet waarom ze voor een bepaald bedrijf kiezen. Sterke merken hebben meestal de voorkeur en zijn verreweg de duurste in de sector. Maar zijn ze ook de beste? In veel gevallen worden door te logge en veel te grote organisaties de “onwetende consumenten” flink benadeeld. Consumentenorganisaties en programma’s zoals “Kassa” helpen de consument een klein stukje op weg, maar is dit voldoende. Wij “de makers van beoordeelzelf.nl” vinden van niet.

We willen eens en voor altijd afrekenen met de ondoorzichtige dienstensector en gaan de consumenten helpen door via beoordeelzelf.nl consumenten elkaar te laten informeren. Hierdoor ontstaat een stuk duidelijkheid in de dienstensector die wij verdienen als consument.
De overheid speculeert al tijden over meer duidelijkheid in bepaalde sectoren, maar als het erop aan komt zijn we nog steeds geen steek verder. Neem bijvoorbeeld de zorg, het is volstrekt onduidelijk waarom consumenten kiezen voor een bepaald ziekenhuis. In negen van de tien gevallen wordt de keuze bepaald door meningen van vrienden of kennissen. Beoordeelzelf.nl wil dit netwerk gaan uitbreiden zodat de consument een gedegen keuze kan maken.

Op beoordeelzelf.nl kan heel eenvoudig een bedrijf uit de dienstensector worden beoordeeld. Als men een categorie heeft gekozen kan men heel simpel op een landkaart, de provincie, en daarna de plaats kiezen waar het te beoordelen bedrijf zich bevind. Door middel van cijfers en een geschreven mening van minimaal 50 woorden kan de consument zijn oordeel kwijt. We zullen er sterk op toezien dat er geen misbruik van de website wordt gemaakt. Wij, de makers van beoordeelzelf.nl, hopen door middel van onze website de dienstensector in Nederland voor eens en altijd doorzichtig te maken.

 

Reageer

Na het plaatsen kunt u uw reactie nog 30 minuten aanpassen.

x
x