Podcast over De Hofnar

NL / EN

De afgelopen weken is mijn post over de Hofnar in organisaties enorm veel bekeken. Het wekt veel interesse. Is de hofnar dan alleen maar een lolbroek, of zit er veel meer achter dan menigeen wellicht denkt. Binnenkort meer hierover, wanneer ik op ManagementSite enig licht mag gaan schijnen over de 16 rollen van de hofnar in organisaties. En nee, niet alleen de koning heeft te maken met een hofnar, de nar heeft de hele organisatie als werkgebied. Want laten we wel wezen, niet alleen de leider heeft soms tegenspraak nodig. Het kan geen kwaad voor eenieder eens in de spiegel te kijken.

Voor nu is dit mogelijk een leuk intermezzo. Mijn artikel over de Hofnar uit Het Dodo effect wordt voorgelezen én besproken in deze Daily Business Bites Podcast door Marja den Braber. Enige tijd geleden gepost, maar nog steeds leuk en interessant denk ik.

https://app.springcast.fm/16362/de-hofnar-als-geweten-van-de-organisatie-209

English

If you are interested in my work on jesters, speaking up in organisations, personal growth and change, this podcast might be interesting to you. Interview on The Brand Called You (India) on my work and books. 

https://tbcy.in/exploring-management-beyond-gyuri-george-vergouw-management-consultant-trainer-and-writer/

 

Het boek Het dodo-effect, over gedragsverandering in organisaties waar dit een van de 17 rollen en gedragingen binnen organisaties is die wordt besproken, is overal on- en offline te koop, zoals bij onderstaande sites:

https://www.businezz.nl/zoeken?q=Vergouw

https://managementboek.nl/zoeken/cat:managementboeken?q=Gyuri+Vergouw

De Hofnar Vergouw

Het dodo-effect
Het dodo-effect, over gedragsverandering in organisaties

Kom met uw praktijkervaringen op het terrein van managen en organiseren

Deel uw kennis, schrijf 3 columns of artikelen en ontvang een gratis pro-abonnement (twv €200)

Word een pro!

SCHRIJF MEE >>