3 jaar 1minutemanager

gyuri-vergouw-1.JPG'Time flies when you're having fun'. Op 1 november bestaat 1minutemanager.nl alweer 3 jaar. In die drie jaar zijn ruim meer dan 400 artikelen en zo'n 1000, veelal inhoudelijk sterke  reacties op de site verschenen. In 2008 zijn inmiddels al ruim meer dan 1 miljoen pagina's bekeken/gelezen door de ongeveer 200.000 unieke bezoekers op de site vanaf januari. Mooie cijfers die voldoende inspiratie geven om de komende jaren met volle kracht door te blijven gaan.

Toen ik drie jaar geleden in een vlaag van verstandsverbijstering direct 'Ja' zei op de vraag van Prof. Willem Mastenbroek om een weblog te beginnen, twijfelde menigeen of ik het in mijn eentje wel vol zou houden. Had ik tenslotte niet ook al een weblog over voetbal en een over muziek te onderhouden? 'Waar haal je de tijd vandaan?'. was de algemene reaktie.

En, waar komt die vandaan? Van de lege uurtjes, van de momenten in de weekenden dat ik mijn ideeen de vrije loop wil laten gaan en de literatuur die ik lees wil laten bezinken. Geen betere manier om informatie tot je te nemen dan er zelf over te schrijven. Het schrijven over management, muziek en sport zorgt voor een veel diepere beleving dan wanneer het slechts als hapklare brokken wordt geconsumeerd.

Begin 2009 zal uitgebreid worden ingegaan op de cijfers van de drie sites, waarbij vooral de 1minutemanager het prima blijft doen. Hoewel de doelstellingen wellicht iets te hoog lagen voor 2008, zal de groei in het aantal bezoekers en bekeken pagina's toch minimaal 100% bedragen ten opzichte van 2007. Fraaie cijfers, zeker gezienhet feit dat topmaand november nog moet komen.

Ik hoop de komende jaren wederom  mijn ideeen en gedachten met u te mogen delen en wens u veel leesplezier op 1minutemanager.nl, strafschop.nl en luchtgitaar.nl.

Kom met uw praktijkervaringen op het terrein van managen en organiseren

Deel uw kennis, schrijf 3 columns of artikelen en ontvang een gratis pro-abonnement (twv €200)

Word een pro!

SCHRIJF MEE >>