Nieuws en Update van de 1minuteManager

Publiciteitsfotos2006.jpgBeste Lezers, Het zal u al zijn opgevallen dat er de laatste dagen geen posts zijn bijgekomen. De oorzaak hiervan is dat een nieuw content managementsysteem is ontwikkeld voor alle weblogs van ManagementSite, dat echter vanuit de Duitse Bondsrepubliek nog niet optimaal functioneert. Daarom vandaag geen week tips, maar een kort bericht over nieuwe ontwikkelingen die op 1minute te verwachten zijn, alsmede info over het huidige bezoek op de site.

Allereerst maak ik u graag deelgenoot van het feit, dat het bezoek aan 1minutemanager nog steeds sterk blijft groeien. De maand februari, toch de kortste maand van h jaar, kende ruim 30% meer bezoeken dan januari. Stap voor stap gaat het bezoek in de richting van de door mij gewenste 100.000 bezoeken per maand. Nog steeds krijgen de muziek artikelen veel bezoek, maar ook de berichten uit Duitsland zijn populair. Ik kan het me inbeelden, maar ik zie en hoor plots erg veel Nederlandse toeristen in Potsdam! De komende weken zal ik blijven publiceren over zaken die mij in Duitsland opvallen. Uitgangspunt blijft dat de artikelen wel iets te melden moeten hebben en onderscheidend zijn ten opzichte van andere weblogs. (foto: Gyuri Vergouw)

Binnenkort zal ik ook over het wereldkampioenschap voetbal uitgebreid gaan rapporteren. U begrijpt dat ik dus niet voor niets in Duitsland zit! De Duitse media staan vol over het aanstaande WK, zowel over de tegenvallende resultaten van de ´Mannschaft´in de voorbereiding als over zaken als veiligheid en financiën. Mede naar aanleiding van mijn boek`De Strafschop`, dat ik in 2000 publiceerde, zal een en ander plaatsvinden onder de o.m. nadien door Villa BvD/Barend & van Dorp aan mij gegeven geuzennaam/eretitel `Professor Penalty`. Ik zal naast concrete gebeurtenissen tijdens het WK voetbal, ook ingaan op management-thema's die hieraan gelieerd (kunnen) zijn. Het artikel over Uli Hoeness was hier een eerste proeve van.

Ik hoop u allen tot mijn vaste lezerskring te mogen blijven rekenen,

vriendelijke groet,

Gyuri Vergouw

Kom met uw praktijkervaringen op het terrein van managen en organiseren

Deel uw kennis, schrijf 3 columns of artikelen en ontvang een gratis pro-abonnement (twv €200)

Word een pro!

SCHRIJF MEE >>