WAUW voor de Managers

Columns

Je hoeft de televisie of de radio maar aan te zetten. Of op het internet de commentaren te lezen bij het nieuws. “Het management, de managers, die managertypes”; ze zijn verantwoordelijk voor veel van wat misgaat in de samenleving. “De managers” zijn incompetent, graaiers, veroorzakers van bureaucratie en daarbij overbodig. Het maakt niet zoveel uit of het over bedrijven gaat, of over maatschappelijke organisaties. Daar waar het misgaat zijn altijd managers in de buurt en schuldig.

Wie neemt het op voor de manager?

“De managers” krijgen dagelijks de Zwarte Piet toegespeeld voor tal van misstanden. Voor een deel hebben ze dat aan zichzelf te wijten. Er is - net als overal - kaf onder het koren en een deel is gewoon niet opgeleid voor een managementtaak, of opgewassen tegen wat er bij komt k...

Herman
Stel je voor dat er een mogelijkheid bestaat om avonds instant de drukte van je werk te vergeten, waardoor je weer tijd en aandacht zal hebben voor je man/vrouw en kinderen. Zal dat niet de voldoening geven waardoor je morgens weer opgewekt aan het werk zal kunnen gaan of zal dit niet de bevrijding geven om van een goed weekend of van een ontspannen vakantie te kunnen genieten?

Nieuwe innovatie geeft de mogelijkheid van ontspanning zonder inspanning!

‘Het zat er al lange tijd aan te komen!
Wat wij voor ogen hadden was om iets nieuws naar de markt te kunnen brengen waar veel mensen echt iets aan hebben, iets wat ons leven van alle dag zal kunnen aanvullen. Het moest zogezegd een product worden waar een ieder al jaren behoeften aan heeft, het moet iets toevoegen, maar ook moet het iets zijn wat makkelijk in gebruik is, het moest een product worden dat algemene interesse en baat heeft in prive als bij het grote publiek.

Na verschillende groepen mensen, huisvrouwen, werknemers en gevers, kennis te hebben laten maken met de vinding is gebleken dat er een overweldigende interesse bestaat om direct in aanmerking te komen van zo,n getest product.

Zeker bij de mensen die net van hun werk kwamen of die dag iets vervelends hadden meegemaakt was de interesse en de uiteindelijke verbazing groot. Onder deze groep was de koopinteresse nagenoeg 100%. Alle personen van de verschillende testgroepen gaven aan dat zij binnen 10 minuten verlost waren van hun hoofd vol werkdruk; Lees Stres.

Binnen elk bedrijf en in verschillende huiselijke situaties zijn er mensen die lijden onder de werk-druk. Daardoor kunnen er (ontspannings)-problemen ontstaan zowel binnen het bedrijf als thuis in de privé sfeer. Wie kent ze niet; spanningen die het werk bemoeilijken of die de privé relatie onder spanning zetten, dit zowel dagelijks, in het weekend maar ook tijdens de vakantie.

‘Wie kent niet een van de uitspraken´ laat je vader (of moeder) even met rust hij/zij kom net van het werk’ of tijdens de 1e week van mijn vakantie raak ik eindelijk die werkdruk een beetje kwijt. In de 2e week heb ik vakantie maar in de 3e week begin ik alweer te denken aan wat voor een stapel werk er op me ligt te wachten.

Cursussen genoeg, het telefoonboek staat er vol mee. Ieder is bekent met scouting of coaching, dagelijks worden er wereldwijd miljoenen euro,s aan uitgegeven het kost niet alleen veel geld of tijd maar al te vaak geeft het geen blijvende oplossing, na enkele weken of maanden begint alle stres weer op nieuw.

Interesse om meer te weten over deze nieuwe en instant werkende oplossing kijk dan onder 'Producten' in de hoofdbalk en lees; Menory Mental Ring. Misschien heeft u het bedrijf dat zo,n product wereldwijd kan vermarkten, mail ons dan via stringenergy.com

Meer over Leidinggeven