Nieuw Management Magazine

Vandaag verscheen BRISK 'bij 150.000 managers in Nederland op de mat'. Bij mij niet!  Wat  is er met mij aan de hand? Geen  manager, te oud of ..... ? Joost mag het weten. Waar ik wel  bij kan is de site. Is ook vandaag van start gegaan. Wat er te vinden is?
 
De menubalk geeft: news, business, career, lifestyle en blogs. Leuke mix! Het blad is vanaf de oprichting stevig aangepakt door concurrenten Reed-Elsevier en VNU/ManagementTeam. Twee maal moest men de gekozen naam - FastForward en Boost - opgeven omdat deze geclaimd werden door de concurrentie. Een dapper initiatief! Leve het ondernemerschap. Het Nationaal Onderzoek Verandermanagement,  geeft aan dat het in Nederland ontbreekt aan visie, initiatiefkracht en ondernemerschap. ManagementPro en ManagementSite wensen BRISK van harte succes

Kom met uw praktijkervaringen op het terrein van managen en organiseren

Deel uw kennis, schrijf 3 columns of artikelen en ontvang een gratis pro-abonnement (twv €200)

Word een pro!

SCHRIJF MEE >>

Jurg van Vliet
<a href="http://www.managementpro.nl" rel="nofollow">ManagementPro</a> gefeliciteerd. Het begin van een sneeuwbal? Wanneer komt de volgende weblog die ook gelieerd is aan <a href="http://www.1stopmanagement.net/" rel="nofollow">1StopManagement</a>?

Ik heb 'm ook niet gezien? Terwijl ik wel voldoe aan de doelgroep:

- zelfstandig ondernemer (met personeel)
- technoloog met media ervaring
- net dertig

of toch niet in de doelgroep? Ik ga 'm wel proberen...
Willem E.A.J. Scheepers
Pro-lid
Het is niet alleen 'brisk' dat er een 'Brisk Mag' is maar meer nog is het 'brisk' dat je dit initiatief neemt! Veel brisky blog-inspiratie &amp; brisky blog-succes!
ManagementPro is weliswaar op precies dezelfde dag verschenen als BRISK maar ze zijn totaal onafhankelijk van elkaar. Ze hanteren ook verschillende formules. De ondertitel van ManagementPro is 'de Management Trendwatcher'. Dit zegt genoeg. ManagementPro is een partner van ManagementSite. Het is een open en gemakkelijk toegankelijk platform volgens een weblog formule ontwikkeld door 2yellows. We hebben een enthousiast en wat achtergronden en interesses betreft, zeer gemengd weblog-team gemobiliseerd om regelmatig een bericht te plaatsen over opmerkelijke ervaringen en gebeurtenissen. We hopen op veel reacties en discussies. ManagementSite en ManagementPro hanteren dezelfde ordening van professionele vakgebieden; beide sites zijn bestemd voor dezelfde brede groep van professionals. Reacties worden marginaal getoetst volgens dezelfde <a href="http://www.managementsite.net/content/html/888.asp" rel="nofollow">Code of Conduct</a>&nbsp; die ManagementSite hanteert: geen wartaal of beledigingen, ook geen anoniem gedoe. Er volgt nog een serie van zeer interessante partner-weblogs. Een informatieve partner-site die een heel ander concept volgt is 1StopManagement. Hierover binnenkort meer. Allemaal bedoeld om te informeren over management, professie en organisatie. De koppeling met de ervaringen van lezers wordt voortdurend gezocht. Interactie is waar het om gaat. Hiermee wil ManagementSite zich steeds verder ontwikkelen als een goede content-partner voor professionals.
Hans Waltman
Pro-lid
Een prima initiatief Willem. Succes ermee.
Bert Overbeek
Pro-lid
Van harte met dit prachtige initiatief, Willem. Ik gun je recht hartelijk het allerbeste!
Ewald Smits
Willem,

Geef me even je adres, dan stuur ik je Brisk Magazine!
ewald@forwardmedia.nl
Marco
Er zijn er meer die 'm niet hebben ontvangen. Had er graag een stukje over geplaatst op Marketingfacts maar het blijft lastig om van een foto van een pallet met stapels tijdschriften een eerste indruk te krijgen ;-)
Onbedoeld want we wilden nog even in de luwte ManagementPro een slag verder ontwikkelen heeft ManagementPro al veel aandacht getrokken; zie: <a href="http://www.frankwatching.com/archive/2005/10/02/managementsite_nu_ook_weblogui#body" rel="nofollow">Frankwatching</a>&nbsp; en&nbsp;<a href="http://www.mediafact.nl/comments.php?id=9956_0_1_0_C" rel="nofollow"> Marketingfacts</a>