Kun jij dat, coachend leiding geven? (Workshop)

Lukt het jou om je medewerkers in de juiste stand te krijgen? En lukt dat op de manier zoals je wilt, of ben je te weinig coachend? Dan is dit bericht een prima bericht voor je. Lees even mee.

Voor coaches en managers is er op 13 en 20 november de succesvolle workshop 'Coachen en coachend leiding geven' . Deze leerzame en zeer goed gewaardeerde cursus vindt plaats op de mooie locatie Stadscafé de Observant in Amersfoort.  De begeleiding is van ervaren manager, trainer en coach en JongeBazen-hoofdredacteur Bert Overbeek. Hij schreef boeken over verandermanagement & het brein, operationeel leiding geven en managementgoeroes. De deelnemer betaalt 275,00 euro ipv de gebruikelijke 425 euro per persoon, all in. Ook ontvangt iedere deelnemer een e-reader per mail over coaching. Voor informatie kunt u terecht bij pitcher.support@hetnet.nl Het zal een training zijn die de diepgang niet schuwt en die belangrijke praktische kwesties behandelt met betrekking tot het begeleiden, coachen en beïnvloeden van mensen. Iedere coach weet dat je er niet komt door louter vaardigheden in te zetten. Deze training zal laten zien welke zaken in de weg kunnen zitten, en hoe je ze kan oplossen.

Persoonlijke en individuele wensen zijn aan te geven.  De sfeer zal warm, informeel maar toch professioneel zijn. Open, maar discreet. Eerlijk, maar nergens bot. Het is een prachtige gelegenheid om als coach, manager of trainer weer eens te sparren met collega's.

Cursusprogramma ‘Oplossen van lastige coachingskwesties’

-Wat is coaching en coachend leiding geven?

-Herkennen van eigen visie en uitgangspunten en effect op eigen coaching

-De juiste vragen stellen.

-Benoemen van relevante waarnemingen; spiegelen

-Timing

De leerstijl van de trainee herkennen.

-Afspraken met de opdrachtgever

Goede coaches en managers scoren op bovenstaande punten goed, en daarom steken ze ook boven hun collega’s uit. Niet missen, deze training. (Voor informatie en aanmelding: pitcher.support@hetnet.nl)

(Bert Overbeek is in het verleden uitgenodigd door de NOBCO -beroepsgroep voor coaches-  om een workshop te geven en in hun periodiek te schrijven. Zijn website: www.pitchersupport.jimdo.com)

Kom met uw praktijkervaringen op het terrein van managen en organiseren

Deel uw kennis, schrijf 3 columns of artikelen en ontvang een gratis pro-abonnement (twv €200)

Word een pro!

SCHRIJF MEE >>

Equi Coach
Klinkt in ieder geval interessant. Spijtig dat ik in het buitenland zit. Zijn er nog andere data in het verschiet?