Presentaties kunnen veel beter!

400711_4251965837855_153146666_nPresentaties kunnen levendiger en boeiender. De eeuwige Power Points zijn berucht. En dat moet anders. Daarvoor moet je een pakkende inhoud hebben, maar ook de juiste houding. Je vrij voelen om te spreken is dan handig. Is zoiets te leren? Nou en of. Natuurlijk, er zijn mensen die er mee worden geboren, maar dat is beslist niet noodzakelijk.

Presentatietechnieken zijn in het moderne bedrijfsleven geweldig belangrijk geworden. Mensen denken vaak dat ze op een  inhoud worden beoordeeld. Maar als hun presentaties niet in orde  zijn, kan dat fikse gevolgen hebben voor hun reputatie en zelfs hun  loopbaan. Dus moet je zorgen dat je presentatie je visitekaartje wordt. Dat kan alleen als jij er zowel qua inhoud, vorm als ontspanning goed bij staat. En daar hebben we iets op gevonden.

Je kunt nu namelijk een schitterende workshop volgen die je presentatietechnieken in één inspirerende dag al fiks verbetert. Met als resultaat dat je je onderscheidt bij klanten of in je organisatie. Begeleiders zijn Aubrey Snell, actrice en als saxofoniste cum laude afgestudeerd aan het Haagse Conservatorium, en Bert Overbeek van Jonge Bazen, die veel ervaring heeft met presenteren, in verband met zijn trainingen en lezingen over veranderen en het brein.

 

Herschaalde kopie van _DSC5561310978_1767339123740_639546766_n

 

 

Je gaat op deze dag leren hoe je een aansprekende presentatie houdt. Daarbij zal je allerlei tools aangereikt krijgen die je houding verbeteren en die je een meer ontspannen gevoel geven bij je presentaties. Zoals: opbouw van een presentatie; aantrekkelijk maken van de inhoud; persoonlijke feedback om je houding te verbeteren; wat kan je doen om meer ontspannen te worden?

De eerste edities van de workshop zullen gegeven worden op de vrijdagen 20 en 27 september in stadscafé De Observant in Amersfoort.  De prijs is 195 euro. Dit is exclusief BTW, luncharrangementen en verblijfskosten. Informatie verkrijg je via pitcher.support@hetnet.nl

 

 

 

Kom met uw praktijkervaringen op het terrein van managen en organiseren

Deel uw kennis, schrijf 3 columns of artikelen en ontvang een gratis pro-abonnement (twv €200)

Word een pro!

SCHRIJF MEE >>