Het Innovatief Organiseren event zit helemaal vol!

De redactie van InnovatiefOrganiseren.nl organiseert op woensdagmiddag 17 maart een interactieve sessie met ongeveer veertig professionals uit bedrijfsleven, overheid, wetenschap en consultancy. De kernvraag van deze bijeenkomst luidt: “Hoe zie de kennisintensieve organisatie er in 2020 uit?”.

De genodigden worden rond de klok van half één verwacht bij Seats2Meet in Utrecht. Wij hebben er zin in!

Op 13 februari plaatsten wij de uitnodiging op deze site en op enkele LinkedIn groepen. Inmiddels hebben bijna honderd mensen interesse getoond. Helaas kunnen wij er maar veertig toelaten. Een speciaal samengestelde commissie (Richard Puyt en  Edwin Lambregts) heeft zich op de lijst met aanmeldingen gestort en de veertig deelnemers hebben inmiddels hun bevestiging per e-mail ontvangen. Degenen die de boot missen hoeven niet te wanhopen: wij zullen jullie via www.innovatieforganiseren.nl op de hoogte stellen van de uitkomsten en we staan (uiteraard!) open voor verbeteringen en aanvullingen.

Het belooft een leuke middag te worden. Een breed samengestelde groep mensen die elkaar nog niet kent gaat zich buigen over de vraag hoe de kennisintensieve organisatie er in 2020 uit ziet. Wat je noemt een uitdaging! Dat wordt hard werken en tussen de babylonische spraakverwarringen door zal er hopelijk ook gelachen kunnen worden. We sluiten af met een netwerkborrel waarbij we elkaar kunnen feliciteren of condoleren met de resultaten.

Kom met uw praktijkervaringen op het terrein van managen en organiseren

Deel uw kennis, schrijf 3 columns of artikelen en ontvang een gratis pro-abonnement (twv €200)

Word een pro!

SCHRIJF MEE >>

uberVU - social comments
<strong>Social comments and analytics for this post...</strong>

This post was mentioned on Twitter by Innovatief: Nieuw bericht: : Het Innovatief Organiseren event zit helemaal vol! http://bit.ly/dilpAO...