SimplyMile voor stadslogistiek in Den Haag gaat van start

Deze week hebben SimplyMile en Djinny Logistiek een overeenkomst getekend waarmee Djinny Logistiek de tweede hub, SimplyMile hub (Den Haag) wordt. SimplyMile is een bewezen formule voor duurzame stadsdistributie. Na jaren van onderzoek en diverse projecten is Deudekom in 2017 gestart met de eerste hub in Amsterdam. 

SimplyMile Amsterdam is een logistiek centrum waar goederen worden ontvangen, eventueel opgeslagen en gebundeld voor geconsolideerde levering in de stad. SimplyMile is gestart met tien leveranciers voor de leveringen van facilitaire producten aan alle locaties van de gemeente, de Universiteit van Amsterdam en de Hogeschool van Amsterdam. Zowel het aantal klanten als leveranciers groeit na positieve ervaringen met de hub.

De producten worden in bulk aangeleverd bij de hub aan de rand van de stad, waardoor de leveranciers het aantal ritten drastisch kunnen reduceren en niet meer met zware vrachtwagens de stad in hoeven. Vanuit de hub worden de producten één of enkele malen per week in één zending samengevoegd en elektrisch afgeleverd.

Na de start met SimplyMile Amsterdam en nu dus ook SimplyMile Den Haag zijn de partijen inmiddels in gesprek met meer dan 20 kandidaten voor hubs in andere steden.

Foto: SimplyMile

Kom met uw praktijkervaringen op het terrein van managen en organiseren

Deel uw kennis, schrijf 3 columns of artikelen en ontvang een gratis pro-abonnement (twv €200)

Word een pro!

SCHRIJF MEE >>