Connected Transport: slimme oplossingen voor duurzaam ondernemen

Van 17 tot 20 juni vindt de landelijke Connected Transport Week plaats. Vervoerders, wegbeheerders en logistieke IT-leveranciers kunnen tijdens verschillende evenementen kennis maken met slimme logistieke datatoepassingen. De prioriteit voor logistiek bij slimme verkeerslichten ken je wellicht al, maar er zijn nog diverse andere toepassingen in ontwikkeling voor het verbeteren van de verkeersveiligheid en duurzamer transport. En uiteindelijk slimmer ondernemen.

De hele week vinden er bijeenkomsten plaats door het hele land, waarbij soms ook fysiek op de weg getest wordt. De week is georganiseerd door onder andere Amsterdam Logistics, Gemeente Almelo en Provincie Overijssel, bij SmartwayZ.NL, de Provincie Utrecht en het DMI-centre van het DMI-ecosysteem in Amersfoort.

  • IT-leveranciers zijn op 17 juni uitgenodigd om samen met programma Amsterdam Logistics enkele toepassingen te testen in de omgeving van Schiphol, Port of Amsterdam en Royal FloraHolland Aalsmeer. Lees hier meer.
  • Smartwayz.NL organiseert op 18 juni een sessie in Breda om inzicht te geven in de resultaten van Connected Transport. Aanmelden kan via smartlogistics@smartwayz.nl.
  • Op 18 juni zijn lokale transporteurs van harte welkom in Almelo om verschillende diensten van intelligente verkeerslichten in de praktijk te ervaren.
  • Op 20 juni horen vervoerders in de Provincie Utrecht alles over de mogelijkheden en resultaten van connected transport, én krijgen ze de gelegenheid gebruik te maken van een probeeraanbod. Lees hier meer.
  • Hoe ziet de toekomst eruit van Connected Transport? Het ministerie van IenW vertelt op 19 juni alles over de doorontwikkeling van de toepassingen in een online webinar. Aanmelden kan hier.
  • Op 20 juni wordt in het DMI Centre in Amersfoort een marktconsultatie gehouden voor opschaling én doorontwikkeling van de Connected Transport-diensten. Meer informatie en het aanmeldingsformulier vind je hier
  • Het diner ‘Slimme, duurzame verstedelijking en logistiek’ op donderdag 20 juni in restaurant Mariënhof. Aanmelden kan met knop hieronder. Er is ruimte voor maximaal 80 deelnemers. 


Het hele programma staat online en aanmelden kan via:
https://lnkd.in/eKdRJzHS

Kom met uw praktijkervaringen op het terrein van managen en organiseren

Deel uw kennis, schrijf 3 columns of artikelen en ontvang een gratis pro-abonnement (twv €200)

Word een pro!

SCHRIJF MEE >>