29 juni: KennisDC masterclass City & Mainport Logistics in Amsterdam

Op 29 juni in de middag organiseert KennisDC Logistiek weer masterclasses in de Amsterdamse OBA over: slim en schoon door de stad, Mainport Logistics & Food Logistics en Blockchain en logistiek. Een unieke kans om nog vlak voor de zomer inspiratie op de te doen over innovatie in logistiek en supply chain management.

Naast de masterclasses zijn er twee key-note sprekers:

Youri Rutte van Rutte Groep
Youri Rutte directeur bij bouwer Rutte Groep vertelt over de doorbraak in circulair bouwen met recycling van beton. Vorige week presenteerde Rutte Groep een nieuwe machine die beton kan splitsen in zand, cement en grind. Waarna de aparte onderdelen hergebruikt kunnen worden in de bouw. De cement- en betonproductie wereldwijd is goed voor 6% van de totale CO₂-uitstoot. Dat is evenveel als alle het vervoer van goederen en mensen wereldwijd. Met de herwonnen grondstoffen maakt Rutte Groep zelf ook weer nieuwe producten, zoals duurzame ondergrondse afvalinzamelsystemen. Een uniek concept in de bouwketen en terecht wereldnieuws.

Nanne Onland van Cargonaut
Nanne Onland is Algemeen Directeur bij Cargonaut. Als regisseur van informatiestromen voor goederen van en naar Schiphol ontzorgt Cargonaut logistieke ketenpartijen en douane met volledige en betrouwbare informatie over luchtvracht. Ze beheren het Cargo Community Information Platform op Schiphol. Door aandacht voor kwaliteit van informatie en het delen van informatie maken we samen met partners en logistieke spelers van Schiphol de slimste luchthaven. Slim door voorspelbaar te zijn. Als je van te voren weet welke vracht je kan verwachten, kan je ook je processen verbeteren en versnellen of hele nieuwe processen creëren.

Voor aanmelding voor dit gratis seminar, klik hier.

29 juni 2018 Amsterdam, 15.00-19.00
Locatie: Centrale Bibliotheek Amsterdam (Oosterdokskade 143)
Dagvoorzitter: Dr. Walther Ploos van Amstel & Dr. Dick van Damme

Programma
14.30 uur: Inloop
15.00 uur: Opening dagvoorzitters
15.30 uur: Keynote sprekers: Nanne Onland (Algemeen Directeur, Cargonaut)
16.00 uur: Keynote spreker: Youri Rutte (Directeur, Rutte Bouw)
16.30 uur: Naar zalen
16.40 uur: Drie parallelle sessies
17.45 uur: Borrel en netwerken

Kom met uw praktijkervaringen op het terrein van managen en organiseren

Deel uw kennis, schrijf 3 columns of artikelen en ontvang een gratis pro-abonnement (twv €200)

Word een pro!

SCHRIJF MEE >>