Channels

In deze roerige tijden wordt het gedrag van de werknemer sterk beinvloed. Produktiviteit, arbeidsongeschiktheid en intern verzuim veranderd zonder dat daarvoor een innovatief produkt wordt ingekocht

Vele produkten worden geinitieerd om het verzuim binnen organisaties te verlagen. Vitaliteit – gezondheidsmanagement en nog vele andere innovatieve produkten om het gedrag van de werknemer te beinvloeden. Trainingen van leidinggevenden, protocollen, verzuimgesprekken.

Op dit moment lijkt de huidige crisis een produkt dat het verzuim  verlaagt en de produktiviteit/inzetbaarheid  verhoogt Onduidelijkheid in het voortbestaan van het dienstverband leidt bij werknemers vaak tot de “gewenste “gedragsverandering?

Lees ook:

Een gezond leerklimaat voor gezonde professionals

Ziek zijn en arbeidsongeschiktheid wordt gescheiden en grijs verzuim neemt af?

Was het niet een vanzelfsprekendheid dat iedereen die wilt werken ook kan werken als hij of zij dat wilt. Zekerheid die gepaard ging met de welvaart binnen ons land

Was Zekerheid een behoefte die we de laatste tijd niet meer zo bijzonder waardeerde? Keren we in deze tijd tijdelijk weer terug naar de basis en volgen we weer de pyramide naar behoeftebevrediging.

 

Reageer

Na het plaatsen kunt u uw reactie nog 30 minuten aanpassen.

x
x