100e post op 1minutemanager

Publiciteitsfotos2006.jpgDe laatste dagen weinig nieuwe artikelen op 1minutemanager, en de reden is voornamelijk gelegen in het feit dat de deadline voor mijn nieuwe boek 'De laatste minuut' erg dichtbij is gekomen. Het boek zal medio mei verschijnen bij uitgeverij Bzztoh en het dagelijkse ritme van zo'n 10 uur schrijven per dag valt me zwaar. Volgende week daarentegen weer extra veel nieuwe artikelen, want dan zit ik natuurlijk in de 'flow'. Over het boek en de achtergronden hiervan zal ik in mei zeker berichten.

Het bezoek in maart geeft daarnaast aanleiding tot positieve gevoelens. Zowel het aantal unieke bezoekers, als het aantal bezoeken en bezochte pagina's is in vergelijking met februari (en dan nog geschoond voor de extra dagen in maart) met liefst 50% gestegen. Mijn dank daarvoor. Groot succes hadden de artikelen over slaapmanagement en besluitvorming. Via zoekmachines komen daarnaast nog erg veel bezoekers op de artikelen over popmuziek van Arctic Monkeys en Anthony & The Johnsons.  

Het schrijven voor 1minutemanager blijft een leuke en plezierige activiteit, vooral ook door de vele inhoudelijk goede reakties van lezers. Ik ben daar zeer trots op, vooral ook om dat je op internet ook vaak melige of niet ter zake doende discussies tegenkomt. Welke artikelen succes hebben bij de lezers en welke niet, blijft gelukkig nog steeds gissen. Dat maakt het juist leuk en onvoorspelbaar. De komende weken zijn weer nieuwe verrassende managementartikelen te verwachten, maar ook recensies van optredens van onder meer Live en Paul Anka.

Ik blijf benieuwd naar tips en ideeen, of naar opmerkingen die 1minutemanager nog sterker doen worden en ik dank u voor uw interesse in en bezoek aan mijn weblog.

Met vriendelijke groet,

Gyuri

 

Kom met uw praktijkervaringen op het terrein van managen en organiseren

Deel uw kennis, schrijf 3 columns of artikelen en ontvang een gratis pro-abonnement (twv €200)

Word een pro!

SCHRIJF MEE >>

Bert Overbeek
Pro-lid
Zoveel postings! Gefeliciteerd! Mooi, Gyuri. Boeren in het land zaaien maar en zaaien maar, en de oogst laat hen onberoed. Zo gaat dat. Nachtwerk.

Maar nu toch een keer aandacht aan Robin van Vliet besteden. Hij heeft zijn platina, nu hij Racoon heeft begeleid met hun album. En verder is hij volop bezig, nog steeds met...

tja, ook ik heb geheimen. Zie www.bertblog.nl, artikel over de toetsenist van de Slagerij en verder www.jongebazen.nl blijven volgen. Wil daar toch meer doen met het lot van talent dat niet in het bedrijfsleven terecht komt...

Passje van Ronaldinho gezien, gisteren...?
Gyuri
Ha Bert,

De associatie met de boer spreekt mij aan, maar de oogst is toch wel degelijk belangrijk en dat zijn in dit geval dfan toch de reacties! Ronaldinho was natuurlijk prachtig (eer)gisteren, maar zelf vond ik Kaka van AC Milan niet minder spelen. En Stam moet door Urk e.o. gedwongen worden weer meete doen met Oranje! Gefeliciteerd met de 'Racoon Vriend'. ben zelf van mening dat iedereen die zijn nek uitsteekt soweiso goud of platinum verdient..zeker in Nederland.

vriendelijke groet,

Gyuri
Bert Overbeek
Pro-lid
Ik zal Robin (www.bertlog.nl, 'toetsenist, etc.') vragen of ik wat muziek naar je mag sturen van zijn hand. Als je het leuk vindt.
Bert Overbeek
Pro-lid
Nog even terug naar het voetbal, Gyuri. Vanavond bij Anthony & the J mijn verdriet verwerkt over Feyenoords opdonder tegen Ajax. Ik heb er over geschreven op mijn weblog (zie vorige bericht...) Nu niet om reclame te maken, hoor.