De meest gelezen artikelen van 1MinuteManager in 2005

Het weblog 1minuteManager is nu ruim twee maanden in 'de lucht'. De groei per week is aanzienlijk te noemen en de bezoekersaantallen zijn zeer bemoedigend. Er zijn in twee maanden bijna 8000 unieke bezoeken aan de site gebracht en meer dan 30.000 postings c.q. pagina's zijn opgevraagd. Vele malen hoger dan bijvoorbeeld de 'moedersite' Managementsite.nl in haar eerste jaar over een vergelijkbare periode had,  terwijl deze site nu door ruim 135.000 bezoekers per maand wordt bezocht. Doel voor 1minutemanager blijft dan ook om eind 2006 ongeveer 100.000 bezoeken per maand te registreren. Bijgaand een overzicht van de meest gelezen artikelen en de meest gezochte woorden over 2005. Wat staat op 1?

De best bezochte artikelen over 2005 zijn:

1. Cultuurverschillen, fabriekje open, fabriekje dicht
2. Organigram of Organogram, That's the Question3. Anthony & The Johnsons concertrecensie
4. Glazen plafond? Vrouwen, niet zeuren maar doen!5. Is creativiteit bij managers wel noodzakelijk?6. Leiderschap: Charisma is te leren (deel 1)
7. Haal het beste uit je financieel manager!
8. Publieke manager heeft liefde nodig
9. Leiderschap: Charisma is te leren (deel 2)
10. Sarbanes Oxley: goed voor de fiscus

Het woord waarop de meeste bezoekers voor 1minutemanager via zoekmachines zijn binnengekomen is de naam van een popgroep: Anthony and the Johnsons laat elk ander woord en woordgroep ver achter zich. Ook de nummer 2, een factor 4 qua bezoek lager, is de naam van een popgroep, Bloc Party. Hoogst scorende managementwoorden zijn 'cultuurverschillen' en 'organigram'. Er zijn in de korte tijd van het bestaan daarnaast al zo'n tien websites die een link hebben aangebracht met 1minutemanager.
Artikelen waar ik zelf veel van had verwacht, maar die (tot nu toe) weinig bezoek trokken waren Managers blunderen onder druk  en Op stap met de makelaar.

Kom met uw praktijkervaringen op het terrein van managen en organiseren

Deel uw kennis, schrijf 3 columns of artikelen en ontvang een gratis pro-abonnement (twv €200)

Word een pro!

SCHRIJF MEE >>

R Verharen
LS
Sommige linken naar andere artikelen werken niet.