Aan de wandel met de handel

Willen de échte verkopers opstaan?

Als u van nature een optimistisch mens bent. En ook als u altijd meer kansen ziet dan bedreigingen. Zelfs als u vindt dat we elkaar juist nu niet de put in moeten praten. Dan nog zult ook u toegeven, dat er andere tijden komen voor veel ondernemers en managers. Dat het leiden van een bedrijf of organisatie in de komende jaren in een heel ander licht komt te staan. De ruimte voor frutsels en franje zal beperkt zijn. Het wordt weer ouderwets ondernemen, dus aan de wandel met de handel.
 
Zelf zette ik deze zomer net op tijd de knop om. Banken en beurzen dobberden nog gewoon rond, alsof er niets aan de hand was. Maar halverwege het boek dat ik aan het schrijven was, bekroop mij opeens het gevoel dat het wel iets zakelijker mocht, iets meer no nonsens, “wat dic...

Leon Muilwijk
Mooi verhaal is dit: de opwaardering van de echte, authentieke verkoper. Alles is verkoop nu, maar hoe zorg je ervoor dat het niet opdringerig wordt?
Wat is een verkoopkunstenaar voor jou? iemand die van zijn product/dienst houdt en van de klanten? Een verleider?
Wim Aalbers
Auteur
Leon,
Verleidingskunst is fundamenteel: het appel aan de universele droom van een mooiere toekomst voor ons samen. Yes we can.
Het is ook authenticiteit, acceptatie, relativeringsvermogen, humor. Net zo goed als vasthoudendheid, doortastendheid en eerlijkheid. Het is heldervoelendheid en lenigheid van geest en nog veel meer. Het is die optelsom van "afwijkend gedrag" die er Kunst van maakt.

Verkoopkunst - het boek - is o.a. verkrijgbaar via managementboek, bol.com. Lees de inhoudsopgave op bewegingindezaak.nl