Opleiding: Voedselveiligheid HACCP Cursus

Na de Voedselveiligheid HACCP cursus heeft jouw medewerker voldoende kennis over voedselveiligheid en hygiënisch werken.

De cursus Voedselveiligheid HACCP is geschikt voor iedereen die te maken heeft met voedselhygiëne op de werkvloer (productiemedewerkers, operators, logistiek medewerkers en direct leidinggevenden). Wij snappen dat de prioriteit van voedselhygiëne hoog is. Daarom is de cursus Voedselveiligheid HACCP specifiek gericht op de mensen en werkvloer van jouw organisatie. Wij zorgen ervoor dat de hygiënestandaarden van jouw organisatie centraal staan tijdens de cursus. Na afloop van de cursus kent jouw medewerker het nut en de noodzaak van hygiëne, orde en netheid, waardoor hij een actieve bijdrage kan leveren aan het voedselveilig produceren.

In het programma van de Voedselveiligheid HACCP cursus ligt de focus op het juiste gedrag, de houding en motivatie van medewerkers. Dit combineren we met theorie en een praktijkgerichte aanpak. Door praktijkvoorbeelden, een interactieve manier van trainen en actuele casussen, brengen medewerkers direct het geleerde in de praktijk. Werken volgens de HACCP-richtlijnen leert de deelnemer aan de hand van de volgende onderwerpen die tijdens de training aan bod komen:

* Wetgeving
* Zorgsystemen (BRC, IFS, ISO 22000)
* HACCP
* Kritische plaatsen
* Microbiologische besmetting
* Soorten vervuiling
* Reinigen en desinfecteren
* Veilig omgaan met reiniging- en desinfectiemiddelen

Meer...
Aangeboden door
Cbt
Onderwerp
HACCP
Niveau
MBO 2
Duur
1 dag
Taal
nl
Type product
training
Lesvorm
In-company / Maatwerk
Aantal deelnemers
Max: 10
Tijdstip
Overdag
Keurmerken aanbieder
Cedeo
NRTO
Erkend keurmerk
Cedeo Maatwerk
ISO register
ISO 9001:2015
A+O Metalektro
Stichting OOM
CREBO