Koen van Dijk: 500e lid van onze LinkedIn community

Weer een mooie mijlpaal voor de LinkedIn Innovatief Organiseren Community. Precies 1 jaar en 23 dagen geleden zijn we begonnen en vandaag heeft het 500e lid zich aangemeld. Wij verwelkomen Koen van Dijk. In een mini interview stelt hij zich even voor.


Kunt u in het kort iets vertellen over uzelf (bv. werkervaring, werkkring)?

In 2003 ben ik begonnen aan de opleiding Human Logistics aan de Hogeschool van Amsterdam. Deze opleiding leert men de kunst en kunde van het efficiënt en effectief organiseren van o.a. evenementen. Het organiseren van evenementen is een logistiek kunstwerk. Tijdens de opleiding Human Logistics heb ik mijn eigen bedrijf Master Productions opgestart. Hiermee organiseer ik (co)evenementen, geef ik lessen over de evenementenscene en DJ Master Classes daarnaast verhuur ik zowel artiesten als wel de geschikte apparatuur voor evenementen tot 2000 man. Naast Master Productions ben ik werkzaam geweest bij de gemeente Haarlemmermeer, alwaar ik mij bezig heb gehouden met hoe zij evenementen efficiënter organiseren. Verder ben ik werkzaam geweest bij de Amsterdam RAI op de afdeling account management.

Hoe bent u terecht gekomen bij de LinkedIn community van Innovatief Organiseren?

Via één van mijn klasgenoten van de HvA ben ik bij jullie terecht gekomen. Ik zag de artikelen en deze lijken mij zeer nuttig. In deze tijd van recessie is innovatief organiseren één van de voorwaarden om te overleven. Ik hoop daarom ook nog veel nuttige informatie te vinden via de community.

Wat verwacht u van de LinkedIn groep?

Ik denk voor de LinkedIn groep interessant te zijn doordat ik met Master Productions veel lessen geef op zowel voorgezet- als het hogere beroepsonderwijs. Ik geef daar lessen over hoe organiseren is te vertalen naar procesmatig werken. De leerlingen zijn altijd geïnteresseerd in handige tips en links waar zij informatie vandaan kunnen halen. Ik zal de LinkedIn groep van Innovatief Organiseren ook zeker hierin meenemen.

Wat maakt het weblog voor u interessant?

Mijn interesse gaat voornamelijk uit naar het innovatief ondernemen en organiseren van evenementen.

De 2e druk van ons boek Dat kan Beter! is reeds onderweg naar Koen.

Lid worden van de LinkedIn community van Innovatief Organiseren kan hier.

Kom met uw praktijkervaringen op het terrein van managen en organiseren

Deel uw kennis, schrijf 3 columns of artikelen en ontvang een gratis pro-abonnement (twv €200)

Word een pro!

SCHRIJF MEE >>