Oranje wint strafschoppenserie: missie volbracht

De Strafschop, zoektocht naar de ultieme penalty De Strafschop, zoektocht naar de ultieme penalty

Bondscoach! coaching handboek voor 16 miljoen Nederlanders Bondscoach! coaching handboek voor 16 miljoen Nederlanders

Voor wie het heeft gemist, Oranje wint na strafschoppen van Costa Rica. Dit betekent voor mij na 16 jaar: missie volbracht. Sinds 2000 beijver ik mijzelf tenslotte, tegen vele stromingen in, om de strafschop (op de juiste wijze) te laten trainen door de Nederlandse profs. Waarbij ik op enorm veel weerstand ben gestuit. Van (oud-)profs, trainers en overige belanghebbenden in het voetbal. Nu blijkt dat veel van de tips toch effect hebben gehad....Cillessen wisselen voor Krul bijvoorbeeld, al in 2000, 2004, 2010 en onlangs wederom geopperd. Een bespreking van de afzonderlijke penalty's volgt later, maar dat iedereen in Nederland nu het effect kan zien van de trainen op strafschoppen en dat tevens het ongelijk van vele analisten, (oud-)coaches en (voormalige) profs die beweerden dat je hier niet op kan trainen is bewezen, lijkt mij nu wel overduidelijk.

Wil je alles weten over het nemen van strafschoppen? Lees dan mijn boek: De Strafschop, te bestellen via Managementboek.nl.

Onlangs verschenen en ook overal verkrijgbaar, Bondscoach, coaching handboek voor 16 miljoen Nederlanders.

Kom met uw praktijkervaringen op het terrein van managen en organiseren

Deel uw kennis, schrijf 3 columns of artikelen en ontvang een gratis pro-abonnement (twv €200)

Word een pro!

SCHRIJF MEE >>

Marnix
klasse ja. 7 weken op geoefend zei Tim Krul. Gefeliciteerd
Gyuri Vergouw
<p>Dank je wel, trainen werkt dus vruchten af....voor spelers EN keepers!!!</p>
Marnix
<p>geinig: <a href="http://www.debetweters.nl/videos/betweters-bits-krul-op-doel-na-119-minuten/">http://www.debetweters.nl/videos/betweters-bits-krul-op-doel-na-119-minuten/</a></p>