NK Speeddocking 2012: the movie!

De logistieke volgers kan het niet ontgaan zijn: het NK Speed Docking, de logistieke krachtmeting die in het teken staat van het terugdringen van de wachttijden bij de distributiecentra, is in volle gang. De belangrijkste betrokkenen leggen nu op video uit wat het beoogde doel is.

Drijvende krachten

Walther Ploos van Amstel had het niet beter kunnen verwoorden: "Het NK speed Docking is een perfect initiatief." Hij is een van de kopstukken die aan het woord komt in deze video, geheel gewijd aan de initiatiefnemers achter het NK Speed Docking, dat momenteel gaande is.

Naast Ploos van Amstel komt ook Marleen van Vilsteren, Customer Logistics Coordinator van Mars Nederland aan het woord. Samen met Heinz is Mars dit jaar een van de drijvende krachten achter het NK. Van Vilsteren: "Het draait om het leveren met volle vrachtwagens."

 

Inzicht

Marianne Bosch, Customer Logistics Manager bij H.J. Heinz zegt: "Meten is weten." Alles sprekers zijn het er over eens: het NK Speed Docking biedt op een leuke manier inzicht in wat er kan verbeteren door het verkorten van de wachttijden bij het 'dock'. Welke verbeteringen dat zoal zijn?

Kom met uw praktijkervaringen op het terrein van managen en organiseren

Deel uw kennis, schrijf 3 columns of artikelen en ontvang een gratis pro-abonnement (twv €200)

Word een pro!

SCHRIJF MEE >>