11 februari: congres bouwlogistiek - zicht op de stad

De druk op slimme bouwlogistiek stijgt door uitdagingen zoals de bereikbaarheid en leefbaarheid in binnenstedelijke gebieden. Het moet schoner, minder voertuigbewegingen en met minder hinder. Op 11 februari is het congres bouwlogistiek - zicht op de stad.

Hoe organiseren we vanaf 2025 zero-emissie bouwtransport in binnensteden? Hoe zetten we data (waaronder BIM) in om de logistiek efficiënt in te richten? In hoeverre wordt er al gekeken naar retourstromen en alternatieve modaliteiten, zoals vervoer over water? En in welke mate kunnen aanbestedingen en gemeenten een rol spelen bij het organiseren van slimme bouwlogistiek? Wat kan er nu al, wat hebben we nodig en wat mag het kosten? Hierover gaat het congres Bouwlogistiek – Zicht op de stad.

Beoogde doelgroep voor het congres zijn bouwbedrijven, opdrachtgevers, omgevingsmanagers, leveranciers, bouwmaterialengroothandels, logistiek dienstverleners, transportbedrijven, beleidsmakers en gemeenten. Het congres is zowel interessant voor partijen in de woning- en utiliteitsbouw als de grond-, weg- en waterbouw. De toegang voor het congres is gratis.

Kom met uw praktijkervaringen op het terrein van managen en organiseren

Deel uw kennis, schrijf 3 columns of artikelen en ontvang een gratis pro-abonnement (twv €200)

Word een pro!

SCHRIJF MEE >>