Zelfpromotie en zelfontwikkeling als instrument voor HR

In deze workshop, die op 12 november 2014 georganiseerd wordt door NVP Noord Nederland, maak je kennis met persoonlijke promotiefilms en een interactieve, online leercommunitie die je inzet voor groei en ontwikkeling van medewerkers. Bekijk de video!

Je ervaart de vernieuwende, innovatieve mogelijkheden voor zelfpromotie en zelfontwikkeling aan den lijve. Loopbaanprogramma’s 2.0: met actuele technieken die vandaag de dag voor iedereen bereikbaar zijn. Daarmee kun jij je werknemers faciliteren bij het vergroten van hun duurzame inzetbaarheid.

Je krijgt dus meer dan een kijkje in de keuken, mag het zelf proberen en gaat naar huis met een hoofd vol bruikbare ideeën en tips. Zorg dat je haar goed zit, je komt in beeld ;-). Na afloop van de workshop krijg je de inlogcode van een besloten website om de opnames nog eens terug te kunnen zien.

Over de workshopleiders 

Els Edes: “De boodschap overbrengen, dat is de rode draad in mijn carrière en het is nog steeds mijn missie. Tegenwoordig doe ik dat vooral met video en met veel kennis van online communicatiekanalen en videomarketing. Beeldgrammatica inzetten om te laten zien wat ik bedoel, of wat u bedoelt. Het is voor mij de uitdaging om complexe zaken begrijpelijk weer te geven.” Els denkt dat niemand meer zonder een persoonlijke promotiefilm kan. Alles wat je in een beeld kunt vatten, hoef je niet meer met veel woorden uit te leggen. Via haar blog op Loopbaan.TV deelt Els tips voor videomarketing op de arbeidsmarkt en interviews met HR-adviseurs die loopbaantips geven.

Paola Pisu: ‘Beweging door bewogenheid’, dat is mijn missie. Al jaren houd ik me bezig met duurzame mens- en organisatieontwikkeling. Omdat de tijd voort schrijdt en de digitale instrumenten om te leren waardevolle bijdragen leveren aan de ontwikkeling van mensen ben ik me in de technieken gaan verdiepen. De optimale mix van face tot face leren en digitaal leren in een community leveren bijzondere resultaten op. De instrumenten en hun werking laat ik dan ook graag zien. We leven in een beleveniseconomie en door het gebruik van beeld, geluid, video en interactieve elementen wordt leren een verrijkende belevenis.

Deelnemers: maximaal 20

Programma

14:00 - 14:30 Ontvangst
14:30 - 14:45 Introductie
14:45 - 15:45 Opnames
15:45 - 17:00 Oefening zelfontwikkeling
17:00 - 17:30 Wrap up
17:30 - 18:30 Napraten en netwerken

Kosten: € 150 euro.

Locatie: Fredeshiem, Eiderberg 2, 8346 KJ De Bult. Meer informatie

Klik op: aanmelden;  of  klik eerst op: informatie.

Kom met uw praktijkervaringen op het terrein van managen en organiseren

Deel uw kennis, schrijf 3 columns of artikelen en ontvang een gratis pro-abonnement (twv €200)

Word een pro!

SCHRIJF MEE >>